Quote (TouchCow @ 31 May 2015 01:20)
Bump
1: open target mmo, a legtöbb skillel céloznod kell manuálisan szóval nincsen target rendszer ami elég nehézzé teszi a kasztok kezelését. (ie: minnél jobb vagy egy sorcal vagy warriorral annál halálosabb is, ha lebaszod a kombót, nagyesélyel buktad a pvpt etc)
2: az európai terjesztő (gameforge) előszeretettel használja a pay2win modellt. A játék f2p de van elit subscrubtion ami lehetővé teszi az endgame insták napi kétszeres meglátogatását 1 helyett, jobb mount, különböző perkek, etc
3: egészen grindolós. Nem tudom hol van most a játék de az a minimum hogy felhúzod a karidat lvl 65re ami viszonlag könnyő, kiszeded a glypheket és a master glypheket a skilljeidhez instából, kiszeded az ékszereket instákból, gyűjtöd a pénzt és megpróbálsz lejárni a nagyobb instákba hátha esik a fegyver / armor ami kell magasabb levelre.
Ha mindez megvan elkezdheted enchantolni a fegyveredet / armorodat. Amikor én játszottam +12 re lehetett master craftolni.
Ez két részből állt, +9 re fel lehetett húzni bármit nagyjából. De +9 után egy master enchantment scrollt kellett nyomni az itemre ami megadhatja a lehetőséget hogy +9 főlé mehetsz +12 ig. Ennek elég kevés esélye volt, átlagban 200-250 scrollba került egy item, és a scroll nem volt olcsó vagy gyors farmolni mivel napi egy event dobhatta. (nexus)
aztán ha +9 master craftod van mehetsz feljebb drágább materialokkal, minden enchanthoz kellett master alkahest és minnél jobb minőségű item azonos fajtából hogy craftolj. +12 re felmenni régen annyira nehéz volt ha valaki megcsinálta akkor az egész szerver összes emberéhez kiírja a képernyő közepére.
szvsz: igen, grindolós, de fun. Én nem csinálnám újra az biztos, de nagyon sok és nagyon jó időt töltöttem el egy hatalmas magyar klánnal abban az időben.