Quote (Cpt_Ghost @ 15 Apr 2015 21:51)
amúgy ezeken általában inkább az a kihívás hogy beleférjek a megadott szómennyiségbe q_q
Kitalálhatnának néha értelmes témákat is. De szerintem alapelvárás, hogy minél retardáltabb hülyeségről kelljen írni, amit magyarul sem szívesen írnál, mert unalmas.
Nekem arról kellett írnom, hogy megrongáltak egy szobrot a főtéren. Erősen mi a faszt írjak kategória, de aztán írtam mindenféle faszságról, totál semmi értelme nem volt (ilyen szarokat írtam, hogy a turizmus fontos és rossz fényt vet a városra meg ilyen totál szarokat)). Aztán gyorsan lezártam és ennyi.
A picture story is olyan volt, hogy ilyen pálcikaszintű emberek.
Csaj unta kaját a csávó szerette, majd a csaj kipróbált egy új receptet, csajnak ízlett a csávónak nem. összevesztek, a csaj a régit főzte és kibékültek.
A szóbelin a társam ÜVÖLTÖTT, de mint akit vallatnak. Dadogott!!! ÉÉÉÉS minden két szó között letolt egy ŐŐŐŐ-t (néha többet is zsinórban), de mondom úgy üvöltött, hogy fogtam a felé lévő fülemet.
Nagyszerűen sikerült így a párbeszéd ofc. Le akartam zárni a végső következtetéssel HÁROMSZOR ez a hülye meg mindig hozzá akart adni valamit, áh.
Nyelvet még fogok tanulni sokat, de nyelvvizsgáznom remélem nem kell többet...