Quote (Fej @ Feb 10 2015 03:53pm)
nem tudom amugy mi ez a kollektiv utalat a nyugdijjasok iranyaba, nekem sosem volt veluk kulonosebb problemam (mondjuk nem buszozok, ulok villamoson, orvoshoz is 10 evben egyszer megyek)
egyetlen storym van, de az is inkabb vicces volt, kuszival voltunk egy albiban, mikor lejott egy idosebb szomszed bacsi kontosben, ami alatt kilatszott mindene, majd kozolte, tudja, hogy mi pillanatragasztoztuk be a postaladajat, es na most aztan vege mindennek, latszott, hogy nem teljesen 100%-os ezert turelmesen probaltuk elmagyarazni neki, hogy szabadidonkben nem ragasztgatunk postaladakat
illetve van egy 72 eves munkatarsam, ot utalom mert egy rosszindulato faszkalap, viszont o mar valoszinu 20 evesen is az volt
Nem szeretem, hogy pl. gyógyszertárban, orvosi rendelőben stb. +20' várakozási idő, ha van nyugdíjas, de elviselem és nincs bennem utálat, mert valószínű, hogy annak az embernek több baja van, mint nekem (ha csak "pletykálni" megy az orvoshoz, az is elég sajnálatos, mert biztosan magányos).
Ami a modern dolgokat illeti: elektronikus ügyintézés, telefonálás, kézpénzfelvétel etc: nem várrom el egy olyan embertől, aki életének háromnegyedét egy analóg korban élte le, hogy úgy kenje-vágja a dolgokat és lássa az összefüggéseket, mint én.
Az meg, hogy valaki rosszindulatú szerintem nem az életkornak tudható be, valószínű, hogy fiatalabb korában is ugyanolyan ember volt.