d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Daily Politika Topic
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 14,756.31
Jan 8 2015 06:12pm
A hasonló anyagi körülmények között élő roma és nem roma gyerekek teljesítménye között nincs különbség, ugyanaz jellemzi a szegényeket, mint a romákat, csak a roma tanulók között több a szegény

ezt a fos ballibsi szöveget
Member
Gold: 343.00
Jan 8 2015 06:26pm
Quote (MarcusD @ Jan 8 2015 08:43pm)
nem hiszem hogy a szegény gyerekek tehetnek azért hogy szegények/buták a szüleik

nem is arról van szó, hogy ők tehetnek róla
de azzal hogy buta tahók a szülők és ütik egymást meg a gyereket is meg olyan körülmények közt él amilyen azzal kb igy predesztinálják ugyanarra a sorsra
iskolában agresszívabb lesz vagy épp visszahúzódóbb; egyből jönnek a retorziók (egyik esetben a tanár másik esetben a társak részéről - mert aki visszahúzódobb azt ugye egyből basztatni kell) amiket ő nem ért meg és csak a "bassza meg a világ" érzést erősítik benne, hogy se otthon se az intézményben nincs neki helye, utálni fog mindent és mindenkit

persze erre jön majd gurke hogy dehát a szegényből is lehet milliárdos sikeres ember csak KÜZDENI KELL ERŐSNEK lenni meg ilyen faszságok
y ofc van akinek sikerül de akkor ennyi erővel őt is baszhatták volna tigrisek közé 6 évesen és ha sikerül neki tulélni akkor egy faszagyerek lesz (soz; mégfaszább - bár nem tudom az ő szintjét lehet-e fokozni)

Quote (CyberPunk666 @ Jan 8 2015 09:08pm)
Szerintem nem a pénzen múlik, hanem a szülő iskolázottságán és eszén.
Az más kérdés, hogy aki buta az általában szegény, és aki jut valamire az pedig általában nem hülye.

A legtöbbet a tanulásra és normális viselkedésre nevelő MINTA számít. Ha azt látod, hogy a szüleid tanulnak és dolgoznak, akkor valszeg te is fogsz, ha azt látod, hogy otthon ülnek és üvöltenek artikulálatlanul és buták, akkor te is az leszel.

Tipikus eset a tanárok gyerekei, akik szegények, de mégsem lesznek automatikusan hülyék, mint mondjuk az analfabéta vidéki cigányok a falvakban. Hogy legyen más a gyereke abban a környezetben? Kódolva van és nem a génjeibe.
Bár a sok vérfertőzésnek <tuti, hogy egy csomó 1x éves cigánylányt a vidéki gettó szintű helyen a bátyja meg az apja csinál fel> és nem megfelelő egészségügyi helyzetnek köszönhetően részben tényleg már fiziológiai okai is vannak.

this
Member
Gold: 10.00
Jan 8 2015 06:50pm
Quote (CyberPunk666 @ Jan 8 2015 10:08pm)
Szerintem nem a pénzen múlik, hanem a szülő iskolázottságán és eszén.
Az más kérdés, hogy aki buta az általában szegény, és aki jut valamire az pedig általában nem hülye.

A legtöbbet a tanulásra és normális viselkedésre nevelő MINTA számít. Ha azt látod, hogy a szüleid tanulnak és dolgoznak, akkor valszeg te is fogsz, ha azt látod, hogy otthon ülnek és üvöltenek artikulálatlanul és buták, akkor te is az leszel.

Tipikus eset a tanárok gyerekei, akik szegények, de mégsem lesznek automatikusan hülyék, mint mondjuk az analfabéta vidéki cigányok a falvakban. Hogy legyen más a gyereke abban a környezetben? Kódolva van és nem a génjeibe.
Bár a sok vérfertőzésnek <tuti, hogy egy csomó 1x éves cigánylányt a vidéki gettó szintű helyen a bátyja meg az apja csinál fel> és nem megfelelő egészségügyi helyzetnek köszönhetően részben tényleg már fiziológiai okai is vannak.

this.
laktam gyerekkoromban salgotarjanban es a legjobb gettosuliba jartam.
Nem azert ilyenek mert ciganyok, azert mert ezt latjak egesz gyerekkorukban, ez a normalis.
az ilyen gettokban laknak ciganyon kivul masok is, akik ha ott nottek fel semmiben nem kulonboznek
valoban ok tehetnek rola, hogy egy szar tarsadalomban nevelkednek, ami aztan megbunteti oket, ahelyett, hogy megakadalyozna azt normalis oktatassal
nem kulon iskola kell nekik hanem segitseg es oktatas. akik otthon ezt latjak es nem kapnak semmi nevelest annak az ilyen irodalom meg tortenelem kurvahasznos
megtehetik, hogy szulnek 10 gyereket es bunozoknek nevelik oket, mert amit penzt kapnak az allamtol az lofaszra nem eleg, de nekik is kell enni, szorakozni.
amig a kotsogok a penzt inkabb ellopjak, meg a gazdag spanjaiknak adjak es nem szabalyozzak valahogy a tulnepesedest addig marad ez a szar, ami nekik kedvezobb
Member
Gold: 80.00
Jan 8 2015 06:52pm
Quote (bamboo @ 9 Jan 2015 01:12)
A hasonló anyagi körülmények között élő roma és nem roma gyerekek teljesítménye között nincs különbség, ugyanaz jellemzi a szegényeket, mint a romákat, csak a roma tanulók között több a szegény

ezt a fos ballibsi szöveget

Mesélj még

Hűviszontlátásra árnál meg jó a szó tesó
Hűvös arcnál
Ezt benthagyom annyirá rohejes autokorrekt

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 8 2015 06:54pm
Member
Gold: 14,756.31
Jan 8 2015 07:09pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 9 2015 12:52am)
Mesélj még

Hűviszontlátásra árnál meg jó a szó tesó
Hűvös arcnál
Ezt benthagyom annyirá rohejes autokorrekt

nem mesélek.

önellátó börtönökbe kéne szegregálni az összeset

This post was edited by bamboo on Jan 8 2015 07:21pm
Member
Gold: 33,265.80
Jan 8 2015 07:20pm
Quote (Coolface @ 9 Jan 2015 01:50)
this.
Nem azert ilyenek mert ciganyok, azert mert ezt latjak egesz gyerekkorukban, ez a normalis.
az ilyen gettokban laknak ciganyon kivul masok is, akik ha ott nottek fel semmiben nem kulonboznek
valoban ok tehetnek rola, hogy egy szar tarsadalomban nevelkednek, ami aztan megbunteti oket, ahelyett, hogy megakadalyozna azt normalis oktatassal
nem kulon iskola kell nekik hanem segitseg es oktatas. akik otthon ezt latjak es nem kapnak semmi nevelest annak az ilyen irodalom meg tortenelem kurvahasznos
megtehetik, hogy szulnek 10 gyereket es bunozoknek nevelik oket, mert amit penzt kapnak az allamtol az lofaszra nem eleg, de nekik is kell enni, szorakozni.
amig a kotsogok a penzt inkabb ellopjak, meg a gazdag spanjaiknak adjak es nem szabalyozzak valahogy a tulnepesedest addig marad ez a szar, ami nekik kedvezobb

Bezzeg mikor chemtraillel permetezunk titeket akkor is sirtok....

ennek a plebsnek semmi se eleg jo.
Member
Gold: 69.85
Jan 9 2015 12:27am
Quote (Coolface @ 9 Jan 2015 02:50)
this.

Iszibe jartal vagy wat? :D Meg a vegen kdierul, hogy ceredi/zabari vagy. : D
Member
Jan 9 2015 01:18am
Quote (Baleee @ Jan 9 2015 06:27am)
Iszibe jartal vagy wat? :D Meg a vegen kdierul, hogy ceredi/zabari vagy. : D

ezek milyen törzsek
Member
Jan 9 2015 02:15am
én amúgy nem szavaztam

az a baj ezzel, h nem csak a cigányok élnek cigánymódra
itt a gyámhivatal alattunk és egy csomó olyan ügy van h elkell hozni a gyereket otthonrol mert verik meg koszos meg olyan körülmények közt van meg szegszuálisan zaklatják etc és rengeteg a nemcigány is
a szegénység meg szülünk bele a vakvilágba mert 3 gyerek után már 96 ezer ft jár meg etc azon kéne változtatni
ha meg már itt tartunk akkor ennyi erővel a szegényeket kéne szegregálni
de az meg úgy már lol
hát akkor inkább köttessük el őket
Member
Gold: 5,390.00
Jan 9 2015 08:58am
Quote (Senee @ Jan 9 2015 09:15am)
én amúgy nem szavaztam

az a baj ezzel, h nem csak a cigányok élnek cigánymódra
itt a gyámhivatal alattunk és egy csomó olyan ügy van h elkell hozni a gyereket otthonrol mert verik meg koszos meg olyan körülmények közt van meg szegszuálisan zaklatják etc és rengeteg a nemcigány is
a szegénység meg szülünk bele a vakvilágba mert 3 gyerek után már 96 ezer ft jár meg etc azon kéne változtatni
ha meg már itt tartunk akkor ennyi erővel a szegényeket kéne szegregálni
de az meg úgy már lol
hát akkor inkább köttessük el őket

épeszű ember nem mondja, hogy a cigányság faji kérdés
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll