Quote (cowding @ 28 Dec 2014 12:30)
mondjuk 2 hete voltam vezetéstechnikai oktatáson a hungaroringen és az kb tükörjég és elég jól teljesitettem :~) hatha eletben maradok most is
Dunno, en telen tanultam vezetni, a rutinpalya fele jeg volt, at is voltak rakva a checkpointok, amikor ott gyakoroltunk, de azert az oktatom egy agressziv faszkalap volt (szerencsere) es a jegen is rutinoztam, meg csuszkaltam, szokjam meg alapon, meg amikor a forgalmi reszt csinaltam, akkor is mentunk havas utra is, meg egyyszer onoseso volt, akkor mondjuk kivitt rutinra es csak ott szolidan, nem is sokaig, mert azert az tenyleg veszelyes volt es o sem akart kockaztatni, de olyan reszrol hasznos volt, hogy kevesbe szarok be, ha megcsuszik az auto es nem rangatom osszvissza a kormanyt egybol, hanem valamennyire 'tapasztaltan' korrigalok, meg ezert jok az ilyen regi rohadtnagy peronos vasutallomasok, vagy elhagyatott parkolok, szeles utak, ami mellett nem nagyon van arok, etc, tudsz valamennyire gyakorolni es nem lepodsz meg elesben, ha gebasz van.