Quote (sylke @ 27 Dec 2014 13:27)
semmi különös, viszont a felettünk lako heves "édes istenem" és recsegös fingások közepette probálta tultenni magát az ünnepeken
panel ftw
Quote (anyd @ 27 Dec 2014 09:52)
Írd le hogy hogy jött ki.
Nagy családi banzáj, karajt ettem gombaszósszal, meg utána sütiket, illetve vagy 2 liter fröccsöt, majd voroskólát.
Az első adag békésen távozott, nagy volt a ház, elbujtam az egyik wcben. Semmi extra, az esetek nagy részében ilyet szarok.
Viszont hazaúton forgott a hasam, fájt a fejem. Biztos a bor, de nem sejtettem hogy mi jön.
És nem is volt semmi, furodtem aludtam. De nem birtam aludni, csikart a gyomrom es tovabbra ia fajt a fejem. Az ejjel kozepen ugy dontottem lemegyek a budiba.
Először egy kis kemény állagú dugó jelezte hogy most pandora szelencéje kinyilt.
Amj azután jott senkinek sem ajanlom.
Kb 30 masodpercenkent jottek a foso rohamok, minden adag olyan volt mint maskor egy egesz fosas, pisa a seggembol.
Amikor mar hideg verejtekezett a kezem, kezdettek elnyulni a rohamok illetve csokkenni az adagok.
Persze mindig torolgettem hatha ez az utso, de tenylwg a vegere erkeztem. Felallva konstataltam ugy telefkstam a wct hajnali 4kor mint meg soha, a perem alatt is fekete tragya csorgott.
Boldog karacsonyt es kellemes unnepeket mindenkinek!
És nektek hogy telt?
10/10