d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rossz Tapasztalatok Vendégekkel > Iso Story
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Nov 17 2014 07:25am
Quote (Fej @ 17 Nov 2014 14:59)
nekem meg kurva sok ilyen storym van, tobb olyan is amit inkabb le se irok (az elobb neki alltam, de vagy kurva undorito volt a story, vagy nem tudtam ugy megfogalmazni, hogy ne legyen egy teljes oldal, vagy csak ne irjak le olyan dolgokat, amiket nem szivesen osztanek meg masokkal)

elsos osztalykirandulas eleg fun volt, es azt talan letudom irni par mondatban

a lenyeg, hogy igazi mocsok egy osztalyunk volt (ez egy magasepito szakkozep osztaly volt), az osztaly ~fele, vagy lebukott, vagy kirugtak az iskolabol elso ev vegere (pedig ez dunantul talan legjobb epitos sulija, orszagos versenyeken meg mindig a volt sulink adja az elso 10 helyezett felet)

na most, reggel busszal indultunk fertodre es ott kezdtek el porogni az esemenyek(bar oda uton mar pl az egyik srac olyat fingott hogy beszart, es meg kellett allni a busszal), mikor odaertunk es kiderult (mar nem tudom mi volt az oka), hogy az elore leszervezett szallasunkra nem tudunk menni, igy az ofonk elkezdett panikszeruen keresni valamit, az esterhazy kastelyban volt meg hely

volt 4 srac akikkel mindenkeppen kozos szobat akartunk, elmondta a recepcios, hogy csak 3 agyas szobak vannak, addig vinnyogtunk, hogy toljunk be agyat, vagy valahogy oldjuk meg, mig a no el nem mondta, hogy valojaban van egy 4 agyas, de reggel jonnek oda vendegek es csak akkor adja oda nekunk, ha tokeletes rendet hagyunk, illetve reggel be is agyazunk magunk utan

az utolso emlekeim a teljes kepszakadas elott azok, hogy rantott majjal dobaljak egymast a szobankban, falakra, mennyeztere, mindenfele (kb az egesz osztaly a mi szobankban volt), a teraszrol dobaltak meg tojjassal a ket rotweilert akik ejjel a kastely egy reszet oriztek, elmentunk vmi buliba, egyik osztalytarsam osszemelegedett vmi fertodi csajjal aki baromira fazott, odaadta neki a srac a pulcsijat, hogy abban setaljon haza es majd reggel valahogy visszaadja, a csaj meg aznap ejjel atsetalt a kastelyhoz, a srac kiment ele, de ejjelre bezartak a kapukat (ilyen brutal magas baromi regi kovacsoltvas kapu volt), bement a gyerek keresett vmi csavarhuzot, felfeszitette a kaput es megdugta a csajt

reggel felkelt az ofonk, es miutan beszelt a szemelyzettel, kifejtette, nem eleg, hogy tojassal dobaltak meg a kutyakat, osszehanytak a folyosot, tobben belehugyoztak a diszkertben talalhato szokokutba, de megis mi a retkes faszert kellett felfesziteni a muzealis erteku kovacsoltvas kaput, o kovetkezo negy evben soha tobbet nem visz minket sehova, a sracot aki kolcsonadta a pulcsijat, ra par hetre felhivta a lany, hogy szerinte petefeszekgyulladast kapott tole, azota sem tudom miaz

hat ez megis kurvara tl/dr lett

Jo, hat hasonlok voltak velunk is osztalykirandulason. Mondjuk helyszinekben mar nem vagyok biztos, de talan Pecsen voltunk valami belavrosi koliba, az osztalyunk sunai, valami nyomorult helyi jampikat behulyitettek es felhivtak magukhoz, mi is atrendeztunk szobakat, agyakat atpakoltuk, ejjel volt aki kimaszott az ablakon, voltak akik beteptek, nyilvan tobb alkohol folyt aznap este, mint viz a zuhanyzoban, nem tudom valaki megdugott e valakit, ilyen nem remlik. A jampik meg akartak verni a lanyainkat, amiert baszakodtak veluk, vagy valami hasonlo volt, erre valamelyik osztalytarsam valahonnan szerzett egy futescsovet(??????) es odaallt elejuk a bejarathoz, hogy ha nem takarodnak el, osszeveri oket a csovel, mi is addigra mar nagy kiralyok voltunk, odamentunk (osztalfyonok ekkor mar talan szaladgalt, hogy miafaszvan), moge alltunk, cigizgettunk intezkedtunk, a jampik befenyitettek, hogy holnap este elkapnak minket a varosba, de mivel ez volt egyebkent is az uccso napunk, masnap delelott mentunk mar haza, meg valahova meg hazafele vezeto uton varost nezni.

Szegeden is voltunk talan, vagy lehet ez is pecsen volt, dunno, ott is a bebaszas meg az agressziv reszegek tores zuzasa megvolt (en bealszok ha reszeg vagyok, NEM JO DOLOG!), osztalfyonok annyira pipa votl masnap, hogy egesz nap a buszban kellett dekkolnunk (kb 8 embernek), hozzank baszott egy 2 literes asvanyvizet, nesztekkkocsogok ki ne szaradjatok stilusban, lebaszva a busz hatuljaba/kozepre. Aldjuk az eget, hogy bebasztunk es aznap a buszban kellett maradnunik. Kialudtuk magunkat, rohogtunk, dumaltunk, ameddig a masik 24 ember gyalog vegigjarta az egesz varost es olyan szenvedve jottek vissza, meg mondtak, hogy mer dumaltak ki magukat elozo este, meg menekultek el szobara, hogy nehogy rezsegen kapja oket az osztalyfonok, gyalogoltak vagy 15 km-t... : DDDDDDDD

Sopronba mentunk egy masik osztalykirandulason. Altalaban mindig csoves csoro helyet foglaltatott az osztalyfonok nekunk szallasnak, ez mar 2 ejszakas kirandulas volt, igazabol ez volt az egyetlen jo buli az osztalyjal, mert az a par agresszor kocsoggyerek nem jott, igy is ugyanugy ittunk, bebasztunk, stb de rongalas nem nagyon volt es az osztalyfonokot se zavarta mar, az ivaszat kezdetenel, masodik este o is ott volt es beszelgetett velunk, stb. Elso este a szallas egy regi cserkesztaborban volt, 4 agyas fahazakkal, aminek az ablakain jott be a hideg, a szunyog, meg minden. Tavasszal meg kurva hideg volt azert ilyenhez. Volt agynemu de szartse ert, szarra fagytunk volna, ha nem iszunk, majdnem megdugtam egyik csaj osztalytarsam, de aztan megsem. A campingben volt egy egyetemista bagazs, akik meg akartak dugni az osztalyfonokunk (jha, 40es voros no volt), lekoptatta oket, ezert osszeszedtek a camping osszes kukajat es befalaztak vele a tanari fahaz ajtajat kivulrol. xddd (Miert nem nekunk jutott eszunkbe???), be voltak kabszizva a sracok amugy rendesen, nem is bebaszva, egyik osztalytars csajt partyba akartak vinni, de csak a tancig jutottak, mert par masik osztalytarsam oda ment es 'megmentettek', lehet a csajnak is adtak valamit, mert nem alkohol miatt volt kiutve. Haverom meg egy masik osztalytarscsaj ivoversenyeztek, volt nalam (ofc minden kirandulason volt) 1 liter palinka, meg masnal is. a csaj meg a csavo felvaltva ittak, mint a vizet, kb fel-fel liter ment le mind a kettonek, amikor a csavo kiajult a csaj pedig becsiccsentve rohog rajta, hogy na mivan nem birod tovabb? utana meg a csaj ment bulizni, szaladgalt, etc, de nem ajult ki meg semmi + meg ivott tomenyet (jah es nem hanyta ki, rohadt szeszkazan). Masnap estere az osztalyfonok ezutan egy 'luxusfahazat' foglaltatott, amibe futes is volt, kozossegi szoba, bar, ebedlo, fasza terasz hozza, stb. Nah az mar jo volt.

This post was edited by Baleee on Nov 17 2014 07:26am
Member
Gold: 5,390.00
Nov 17 2014 07:27am
unokaocsemek nagyon prosztok ilyen szempontbol

beraktak konyharuhat 50 percre a mikroba, hajitottak mar tv-t medencebe, meg hasonlok
Member
Gold: 0.16
Nov 17 2014 09:21am
családdal mentünk Balatonra, alig voltam ~10 éves.. ott az volt h egy részeg srác elesett a folyosón, a mutatvány közben befosott.
ofc egy kis része valahogy felverődött a falra is, majd a haverja poroltóval akarta "fehérre festeni" h ne vegyék észre a foltot

This post was edited by AngryBug on Nov 17 2014 09:21am
Member
Gold: 280.00
Nov 17 2014 09:24am
Quote (xGurke @ Nov 17 2014 12:19pm)
Wcpapir tekercset dobtak a wcbe
Kettetortek a konyhaasztalt
Mondjuk en meg odahanytam a szoba kozepere

Ez egy hazibuli volt

Telefirkaltak penisszel a hazat
ez en voltam
Member
Gold: 280.00
Nov 17 2014 09:28am
Szerintem topic close gg wp fej
Member
Nov 17 2014 10:14am
Quote (anyd @ 17 Nov 2014 17:28)
Szerintem topic close gg wp fej

Melegcsillag 1 soros tortenete sztem jobb volt.
Member
Gold: 145.00
Nov 17 2014 11:42am
Quote (Fej @ 17 Nov 2014 14:59)
nekem meg kurva sok ilyen storym van, tobb olyan is amit inkabb le se irok (az elobb neki alltam, de vagy kurva undorito volt a story, vagy nem tudtam ugy megfogalmazni, hogy ne legyen egy teljes oldal, vagy csak ne irjak le olyan dolgokat, amiket nem szivesen osztanek meg masokkal)

elsos osztalykirandulas eleg fun volt, es azt talan letudom irni par mondatban

a lenyeg, hogy igazi mocsok egy osztalyunk volt (ez egy magasepito szakkozep osztaly volt), az osztaly ~fele, vagy lebukott, vagy kirugtak az iskolabol elso ev vegere (pedig ez dunantul talan legjobb epitos sulija, orszagos versenyeken meg mindig a volt sulink adja az elso 10 helyezett felet)

na most, reggel busszal indultunk fertodre es ott kezdtek el porogni az esemenyek(bar oda uton mar pl az egyik srac olyat fingott hogy beszart, es meg kellett allni a busszal), mikor odaertunk es kiderult (mar nem tudom mi volt az oka), hogy az elore leszervezett szallasunkra nem tudunk menni, igy az ofonk elkezdett panikszeruen keresni valamit, az esterhazy kastelyban volt meg hely

volt 4 srac akikkel mindenkeppen kozos szobat akartunk, elmondta a recepcios, hogy csak 3 agyas szobak vannak, addig vinnyogtunk, hogy toljunk be agyat, vagy valahogy oldjuk meg, mig a no el nem mondta, hogy valojaban van egy 4 agyas, de reggel jonnek oda vendegek es csak akkor adja oda nekunk, ha tokeletes rendet hagyunk, illetve reggel be is agyazunk magunk utan

az utolso emlekeim a teljes kepszakadas elott azok, hogy rantott majjal dobaljak egymast a szobankban, falakra, mennyeztere, mindenfele (kb az egesz osztaly a mi szobankban volt), a teraszrol dobaltak meg tojjassal a ket rotweilert akik ejjel a kastely egy reszet oriztek, elmentunk vmi buliba, egyik osztalytarsam osszemelegedett vmi fertodi csajjal aki baromira fazott, odaadta neki a srac a pulcsijat, hogy abban setaljon haza es majd reggel valahogy visszaadja, a csaj meg aznap ejjel atsetalt a kastelyhoz, a srac kiment ele, de ejjelre bezartak a kapukat (ilyen brutal magas baromi regi kovacsoltvas kapu volt), bement a gyerek keresett vmi csavarhuzot, felfeszitette a kaput es megdugta a csajt

reggel felkelt az ofonk, es miutan beszelt a szemelyzettel, kifejtette, nem eleg, hogy tojassal dobaltak meg a kutyakat, osszehanytak a folyosot, tobben belehugyoztak a diszkertben talalhato szokokutba, de megis mi a retkes faszert kellett felfesziteni a muzealis erteku kovacsoltvas kaput, o kovetkezo negy evben soha tobbet nem visz minket sehova, a sracot aki kolcsonadta a pulcsijat, ra par hetre felhivta a lany, hogy szerinte petefeszekgyulladast kapott tole, azota sem tudom miaz

hat ez megis kurvara tl/dr lett

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 206.00
Nov 17 2014 11:54am
Egyszer voltam egy házibuliban, ahol a tulaj sráccal elkezdett csókolózni az egyik ismerősöm, természetesen a tulajnak csaja volt és ugyancsak ott volt a buliban - üvöltözés, mindenki húzott haza, én meg erőteljesen beittam, úgyhogy arra keltem, hogy egyedül fekszek egy ágyon, a szomszéd szobában a tulaj meg vigasztalgatja a csaját :D mivel senki nem volt már ott szinte, azt hittem, én csináltam valamit, elkezdtem őket kérdezgetni, nem válaszoltak, a metrón még abban a tudatban voltam, hogy én csináltam valamit

Aztán volt nálam két szalonnasütés, az elsőnél rájöttem, hogy a házigazdának sose szabad a legrészegebbnek lennie, mert abból csak baj lesz. Beszámolók szerint a nyársat dárdaként dobáltuk egymáshoz, a nyárssal ütöttem-vertem a fát, egy talicska trágyát felborítottam, a tűzfelelős meg ilyen háromméteres lángokat csinált az este végére. A nyársakat kölcsönbe kaptuk, azok úgy össze-vissza voltak hajlítgatva, hogy echte újra kellett őket önteni :DDD

A másodiknál már nem ittam annyit, de ott is elszabadultak az indulatok, édesanyám arra jött ki hajnal négykor, hogy ismét háromméteres lángcsóvák vannak, illetve az egyik srác üldözi a másikat egy flakon mustárral, aki már félmeztelenül, mustáros hajjal szaladgált körbe-körbe

good old times
Member
Gold: 80.00
Nov 17 2014 11:59am
Quote (Jancsipapa @ 17 Nov 2014 18:54)
Egyszer voltam egy házibuliban, ahol a tulaj sráccal elkezdett csókolózni az egyik ismerősöm, természetesen a tulajnak csaja volt és ugyancsak ott volt a buliban - üvöltözés, mindenki húzott haza, én meg erőteljesen beittam, úgyhogy arra keltem, hogy egyedül fekszek egy ágyon, a szomszéd szobában a tulaj meg vigasztalgatja a csaját :D mivel senki nem volt már ott szinte, azt hittem, én csináltam valamit, elkezdtem őket kérdezgetni, nem válaszoltak, a metrón még abban a tudatban voltam, hogy én csináltam valamit

Aztán volt nálam két szalonnasütés, [/b]az elsőnél rájöttem, hogy a házigazdának sose szabad a legrészegebbnek lennie, mert abból csak baj lesz[b]. Beszámolók szerint a nyársat dárdaként dobáltuk egymáshoz, a nyárssal ütöttem-vertem a fát, egy talicska trágyát felborítottam, a tűzfelelős meg ilyen háromméteres lángokat csinált az este végére. A nyársakat kölcsönbe kaptuk, azok úgy össze-vissza voltak hajlítgatva, hogy echte újra kellett őket önteni :DDD

A másodiknál már nem ittam annyit, de ott is elszabadultak az indulatok, édesanyám arra jött ki hajnal négykor, hogy ismét háromméteres lángcsóvák vannak, illetve az egyik srác üldözi a másikat egy flakon mustárral, aki már félmeztelenül, mustáros hajjal szaladgált körbe-körbe

good old times

errol joshi tudna meselni mondjuk amikor nalunk ittunk. :Dd
Member
Nov 17 2014 11:59am
Quote (Jancsipapa @ 17 Nov 2014 19:54)

Aztán volt nálam két szalonnasütés, az elsőnél rájöttem, hogy a házigazdának sose szabad a legrészegebbnek lennie, mert abból csak baj lesz. Beszámolók szerint a nyársat dárdaként dobáltuk egymáshoz, a nyárssal ütöttem-vertem a fát, egy talicska trágyát felborítottam, a tűzfelelős meg ilyen háromméteres lángokat csinált az este végére. A nyársakat kölcsönbe kaptuk, azok úgy össze-vissza voltak hajlítgatva, hogy echte újra kellett őket önteni :DDD

good old times

Hmm, mustar, mint sikosito..
Go Back To Magyar Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll