Quote (Taszilo.^ @ Nov 17 2014 05:14pm)
update: 17-e van, vagy 12 napja iszom napi 3 litert, a kovetkezoket vettem eszre:
nem fogytam ;( inkabb hiztam, lol most mertem magam, 66.2-t mutat a merleg, ami egy picit tobb, mint ami ugy normalisan vagyok, ebedre megettem egy oriasi kiflit a gulyasleves melle, meg egesz hetvegen vendegsegbe voltam szal mindenhol zabaltam, mint a fahrii, gondolom vagy 0,5-1 kilo meg ott totyorog a belembe
aztan a rancaim sem tuntek el, mondjuk nem is voltak, de ilyen negativ ranc keletkezhetett volna, es akkor azt mondhatom, hogy valami van, nem csak a semmi nincs, mer ha nincs semmi, akkor az valami, az meg mar nem semmi
na sebaj, folytatom ofc, rossz hatasat nem fedeztem fel, szal baj nem lehet belole, viszont holnap el fog fogyni a vizem, mehetek majd hetkozbe vizer, nem szeretem mert ilyenkor mar sotet van mire vegzek meloba, oszt akkor meg csucsforgalom a varosba meg minden fraszkarika :SSS na sebaj, egyszer kibirom, utana majd csak karacsony elott kell menni, es az evre eleg lesz
nem tom mit kellene meg irnom, majd megmonygyatok
ásványvízet iszol?
Csak mert én most vettem szódakészítőt (nem a klasszikus szikvizes, kis patronos megoldás, hanem amit mostanában árulnak) és egész jó. Nem kell baszakodni a műanyag palackokkal.
Ez a legolcsóbb asszem:
http://www.vizetiszom.hu/sodastream_aquasparkler_otthoni_szodakeszito_gep_249
This post was edited by beni on Nov 17 2014 02:09pm