Quote (tevetavamultija @ Sep 22 2014 06:32pm)
arrogans sotet paraszt
Quote (Psyclon @ Sep 23 2014 07:21am)
Alapból utalom az olyan embert aki abban leli örömét, ha basztathat valakit, ha meg tud bántani akárkit.
Az en szememben az ilyen ember egy senki.
Sose fogom megérteni, hogy miért jo az valakinek ha bánt másokat ok nélkül.
Persze megértem en, hogy például nem bírja a pofám. De nem lehet ennyire gyerek, hogy ne tudna átsiklani az írásaim felett aminek 99,9%ban semmi köze hozza.
De megis akkor érzi jól magát ha belem tud kötni, ha meg tud bántani.
Lehet irl meg tok normális. Lehet.
De itt is azzal hencegi, hogy ricit így meg ugy elverni stb. Nagy dicsőség lenne ricitnek beverni az arcát.
Habár ez neki lehet hatalmas feladat lenne amit ugy érez hős kent állítaná be.
Pedig csak egy vezna, empátiára képtelen aljas féreg.
Quote (Vismajor @ Sep 23 2014 07:32am)
de látod, ezért vagy te nyomorult ember egy normálishoz képest. Eleve azzal kezdted, hogy én húzzak vissza fizika órára általánosba, meg MEKKORA fogyatékos vagyok, hogy ilyeneket írok. Ez már eleve bunkóság és anyám is szégyellné ha én így reagálnék a másik mondókájára még akkor is ha következetesen azt gondolom, hogy igazam van!
És tudod mit? Ha még ilyen agresszíven(és tapló módon) védem az álláspontom, és aztán szóról szóra a másik bebizonyítja, hogy amit én beszélek, az bizony faszság, 100%ig, akkor ÉN nem hőzöngök tovább meg a 4. haveromnak elmesélem, hogy ja, ott tévedtem, hanem ott helyben elnézést kérek egyrészt a bunkó viselkedésemért, másrészt meg figyelmet fordítok a másik mondandójára, hogy máskor ne süljek fel egy hasonló beszélgetésben.
De nekem volt egy normális anyám, aki belém nevelte ezeket, ellentétben veled, akinek ez az óra kimaradt, mint azis, hogy "nem mondunk olyat más barátnőjére, hogy geci ocsmány"
sok sikert az élethez
Ez csak a sok sikert nelkul
these
This post was edited by TuskesVanek on Sep 23 2014 01:13am