Én meg tegnap szartam össze magam majdnem basztmek
Melóhelyen indulás előtt szarok: pipa
plázában elmegyek szarok: pipa
sétálok hazafele tescóból , berinyálom magam egy tetováló szalonba mert kruvára kell szarnom
ok szarok, sétálok 10 percet, várom a villamost
mikor szállok fel már vacillálok, hogy most felszálljak e vagy sem, ok kemény vagyok felszállok
jó már 2 megálló után éreztem, hogy ez kibaszottul elhibázott döntés volt, para van
ok villamosról látok egy toitoi wct, tőle nem messze állt meg a villamos.
Mondom leszállok visszakacsázok azt ámen, meg is történt
de ahogy kacsázok a budi fele már megkellett állnom 2x hogy a kis szarkigyo visszadugja a fejét
odaérek végre a budihoz rontanék be ZÁRVA VAN LAKATTAL KECI
de így éreztem, hogy nincs visszaút vége a mókának, szerencsére a toitoi mögött park volt, és már este 9, szal üres és sötét
de már nem bírtam ki az első fáig fogtam azt lefostam a bokrot a parkoló kocsik előtt ilyen állóguggoló állásban
aztán mentem volna tovább de még mindig görcsölt a hasam és akart fröcskölni a hígfos ezért gyorsjárásba húztam a fa alá könnyiteni magamon de ott is arrébb kellett mozdulnom kétszer
ok hát tisztaszar a seggem a sok fröcsögés miatt táska ergo zsepi semmi nincs nálam, mi legyen
ok hát alsógatya te most szar napot fogtál ki, feláldozom
felis öltözök nézem ott alszik a csöves a fa alatt valami matracon XDXD mondom deszar, kellemetlen meglepetés,
használhattam volna a lepedőét
Nem is kényelmetlen amúgy a farmer alsógatya nélkül, azt hittem tök szenvedés de nem
Hétfőn elmegyek orvoshoz mostmár ki van a faszom, hogy lépten nyomon összeszarom magam