d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rák > 7 Részes Sorozat
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Aug 27 2014 02:54pm
Quote (jarabekg @ Aug 27 2014 08:49pm)
faszt, itt sirankoznal meg verned a nyaladat tovabb ugyan ugy te nyomorult :XD

abban biztos lehec tesa :XD:XDGXDgx
Member
Gold: 33,265.80
Aug 27 2014 02:59pm
Amugy sry ha tapintatlan voltam, igazan nem volt celom de nekem is van egy rokonom aki valami durva rakot tulelt es teljesen megvaltozott, ilyen fura spiritualis dolgokban kezdett el hinni es nem volt o se hajlando hinni a statisztikaimnak.

Kicsit turelmetlen vagyok az ilyen emberekkel.
Member
Gold: 43.51
Aug 27 2014 03:00pm
Quote (Senee @ 27 Aug 2014 21:54)
abban biztos lehec tesa :XD:XDGXDgx

megetetném veled a szarom
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 27 2014 03:50pm
rákos lettem

a rákot a chemtrail okozza, nem is értem miért vitatkoztok
Member
Aug 27 2014 03:55pm
Quote (RRC @ 27 Aug 2014 22:50)
rákos lettem

a rákot a chemtrail okozza, nem is értem miért vitatkoztok

Azert Tevetave teoriajan is elgondolkoznek.
Member
Gold: 69.85
Aug 27 2014 04:09pm
remelem tavgyogyit o is egy mmosogep ffutoszallal. Az ilyen idiotakat vihetne el a rak.

amugy meg de volt 100 eve is rak, csak nem biztos, hogy felismertek barmelyik tipusat, mert nem volt meg a diagnosztika hozza. Sot az okori yiptomban is voltak akik rakban hwltak meg, meg mas kulturakban is. A statisztika manapsag sok betegsegre azert mutathat nagyobb szamokat, mert most kisebb bajokkal is mar tobb ember megy el orvoshoz, regen meg kb csak 'a vegso estben'.

ui.: mg mindig utalok touch screen billen irni
Member
Gold: 0.16
Aug 27 2014 04:33pm
Quote (championmath @ Aug 27 2014 08:28pm)
70 éve keresik nagyon közel jutottak azóta 5%-ról 50-re emelkedett a rákban való elhalálozások száma és a legjobb amit tudnak csinálni, hogy kivágják a szervet ami fertőzött v megmérgezik az egész testet, egy kínszenvedéssé teszik szegények utolsó pár hónapját, de ráadásul nem is működik

a statisztikák megvannak, 5 éven belül szinte mindenki vagy meghal vagy ,,újra" rákot kap.

Pont erről szól a videó is, semmi értelme keresni a betegségekre a megoldást, kutathatnak újabb és újabb ,,gyógyszereket" (drogok) amerikába legalább nevén nevezik, azt kellene kutatniuk mi kell az egészséghez.

Az ,,alternativ orvosok" között is nyilván van nagyon sok rossz, de saját tapasztalat alapján is mondom, ha sűrgős eset van, csonttörés, baleset stb. hihetetlen fejlett az orvostudomány és nagyon hasznos, a krónikus betegségekhez viszont semmit nem értenek pár fertőzést kivéve.

Én is csak azt értem el, hogy tönkretettem teljesen az emésztésem pár ,,gyógyszerrel" egy gasztroenterológus által, utánna 6 hónapig tartott meggyógyítanom magam csak abból ami kárt a gyógyszerek okoztak. Aztán persze sikerült az alap problémából is nagyon könnyen

nem működik? nem mondom egy szóval se, hogy a kemoterápia jó, mert életem legrosszabb időszaka volt átélni azt a 7 kezelést, és maradandó károsodást szenvedtem, de biztosra tudom mondani, hogy gyógyult vagyok, és ez a kemoterápiának köszönhető.
a kemo kezelés fordította vissza a daganatok növekedését.. már tüdőn keresztül hánytam vért a tüdőáttétek miatt, ami már az első kezelés elkezdésével megszűnt, egyébként nem éltem volna meg a 2014-et
járj utána a dolgoknak mielőtt elkezdesz érvelni valamivel kapcsolatban championmath onkológus főorvos úr.
Member
Aug 27 2014 04:37pm
Quote (AngryBug @ 27 Aug 2014 23:33)
nem működik? nem mondom egy szóval se, hogy a kemoterápia jó, mert életem legrosszabb időszaka volt átélni azt a 7 kezelést, és maradandó károsodást szenvedtem, de biztosra tudom mondani, hogy gyógyult vagyok, és ez a kemoterápiának köszönhető.
a kemo kezelés fordította vissza a daganatok növekedését.. már tüdőn keresztül hánytam vért a tüdőáttétek miatt, ami már az első kezelés elkezdésével megszűnt, egyébként nem éltem volna meg a 2014-et
járj utána a dolgoknak mielőtt elkezdesz érvelni valamivel kapcsolatban championmath onkológus főorvos úr.

Amugy en kb vegigneztem az elso reszt es kb semmi ujat nem mondanak benne. Ezek az alternativ orvosok is ugyanazzal a 3 modszerrel kezelik a betegeket csak mellette bedobjak hogy esetleg valtoztatni kene az eletvitelen...
Member
Gold: 0.16
Aug 27 2014 04:42pm
Quote (josheide @ Aug 27 2014 10:37pm)
Amugy en kb vegigneztem az elso reszt es kb semmi ujat nem mondanak benne. Ezek az alternativ orvosok is ugyanazzal a 3 modszerrel kezelik a betegeket csak mellette bedobjak hogy esetleg valtoztatni kene az eletvitelen...

én utálom az ilyen embereket, hasonlóan csak megakarnak gazdagodni mint a gyógyszergyártó cégek..nem akarnak azok se jót.. főleg alaptalan baromságokat akarnak emberekkel elhitetni.

pl: a szervezet lúgosításával érjünk el valamit ok, egészséges ... de hogy jut el valami a rákos daganatokhoz ? a vérkeringésen keresztül. -ergo ha te elkezdesz lúgosítani, kurvára nem fog változtatni a véred PH értéke, mert ha az nem szabályozná magát attól függetlenül hogy te milyen étrendet követsz
(pl a véred lúgos vagy savas lesz) örülhetsz ha túléled amíg bekerülsz az intenzív osztályra. Kurvára semmi jelentősége a lúgosításnak a rák kialakulásában/gyógyításában

(most nem otthon vagyok, egy elég lassú laptopról írok ide, de nem bírtam ki h ne szóljak hozzá a témához)

e: az életvitellel kapcsolatban se értek teljesen egyet, mondjuk ennek nem néztem utána, de egészséges sportos emberekből is van jó pár beteg. de az biztos hogy nem tesz jót a mekis étrend

This post was edited by AngryBug on Aug 27 2014 04:46pm
Member
Gold: 69.85
Aug 27 2014 11:22pm
jo, hogy szoba hoztad a lugostawt. Azt eri el vele az az ember aki lugosit, hogy szopatja a sajat szerszervezetet. A gyomor fix phra van beallva es mindig arra torekszik. ha sok lugosat eszel/iszol akkor is, ha sok savasat, akkor is. o arra az adott phra probal a leheto leggyorsabban visszaallni.

de a sok nyomorukt aki ezt beveszi, vagyonokat fizet lugosito dietas termekkert. meg is erdemlik.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll