Quote (AngryBug @ Aug 11 2014 09:25pm)
Ha tudnád mennyire alja az egészségügy.. ha nem adsz neki egy tizest naponta örülhetsz ha köszönnek
Sajnos tudom, egyedül laktam meg Magyarorszagon, 2 napig nem tudtam megmozdulni annyira szarul voltam gondoltam kihivom a mentöket, azok basztak jönni. Felhivtak egy rokonomat hogy vigyen be, korhazban 1 ora varakozas utan 10 masodpercig megvizsgaltak, es közöltek hogy nincs semmi bajom, csak valami virus lehet. Szinleltem hogy haldoklok, igy bent tartottak estere. Par ora mulva meg is mütöttek vakbellel, ami majdnem perforalt mar. Elmeletileg annyira kellett volna fajnia hogy jarni se tudok, ezert nem gondoltak hogy komolyabb bajom van mivel nem latszodott rajtam. Felebredek közlik velem hogy zsiros kajat ne egyek, mondtam okj. Elsö kaja amit hoznak az egy tal zsiros grizgaluskaleves. Csak gyerekosztalyon volt hely nekem, ahol mindenki influenzas volt. El is kaptam, azt tüsszögtem egesz nap a felvagott hasammal, nagyon elveztem. Haza akartam menni a faszba, de nem akartak elengedni, mert volt valami baj a vesemmel (születesem ota szar, majdnem bele is haltam), nem kezeltek mar semmivel, de azert el se engedtek. Mondtak akkor mehetek, ha jönnek ertem a szüleim es alairjak hogy atveszik a felelösseget ertem. Le kellett utaznia a nagymamamnak az orszag masik feleröl csak azert hogy engem kiengedjenek. Varratszedes utan megfogadtam hogy nem megyek soha többet korhazba.