d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mit Eszel éppen > General Food Topic
Prev12345648Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 6 2014 08:38am
milka crispello
Member
Gold: 411.00
Aug 6 2014 08:39am
eddig ma egy doboz pilota piskota tallert meg 2 db vanillias karikat ettem btw

This post was edited by SummertimeClothes on Aug 6 2014 08:40am
Member
Gold: 3,000.00
Aug 6 2014 08:42am
zsivany batyu krokettel
B)
<3 teletal
Member
Gold: 3,747.73
Aug 6 2014 08:46am
Quote (championmath @ Aug 6 2014 03:02pm)
Sárgadinnye, feketeszeder és pár szelet kecskesajt, és egy pohár kecsketej

vacsora húsleves, majd lazac sült+ krumpli saláta,

Jó látni, hogy egyre többen vannak ezzel így

Mi?
Hogy a meki kaja TRASH és az egész kémiai laborban készült és marhát(a "hús" ) földet(a "zökldség")még nem látott?
Ez inkább elszomorító, mivel akkora marhaság, hogy a fejem belefájdul
A mekiben 3 egészségtelen dolog van egynormál menüben: a cukros üditő, az agyoncukrozott zsemle, és a tengerni olajban sütött sültkrumpli. Amúgy olaj nélkül, grillezett vöröshús(vagy csirke ugye, pláne) +zöldségek. A menüt meg lehet kertész salival és 100%os narancslével kérni, és akkor már csak a cukros zsemle marad amivel nem lehet mit csinálni, de ha hozol magadnak cukor/gültén/gecimentes zsemlét abba is megcsinálják neked a sajtburgert, kötelességük.
Perszepersze tudom, a húspogácsa abból a "húsból" készül amit a vágóhidakon a földről söpörnek fel, a zöldségekbe nukleráisenergiát áramoltatnak hogy egy paradicsom akkora legyen mint egy ház, és meghalsz ha megeszed etc, tudom+mesh se segit
Member
Gold: Locked
Aug 6 2014 08:55am
Quote (Vismajor @ Aug 6 2014 04:46pm)
Mi?
Hogy a meki kaja TRASH és az egész kémiai laborban készült és marhát(a "hús" ) földet(a "zökldség")még nem látott?
Ez inkább elszomorító, mivel akkora marhaság, hogy a fejem belefájdul
A mekiben 3 egészségtelen dolog van egynormál menüben: a cukros üditő, az agyoncukrozott zsemle, és a tengerni olajban sütött sültkrumpli. Amúgy olaj nélkül, grillezett vöröshús(vagy csirke ugye, pláne) +zöldségek. A menüt meg lehet kertész salival és 100%os narancslével kérni, és akkor már csak a cukros zsemle marad amivel nem lehet mit csinálni, de ha hozol magadnak cukor/gültén/gecimentes zsemlét abba is megcsinálják neked a sajtburgert, kötelességük.
Perszepersze tudom, a húspogácsa abból a "húsból" készül amit a vágóhidakon a földről söpörnek fel, a zöldségekbe nukleráisenergiát áramoltatnak hogy egy paradicsom akkora legyen mint egy ház, és meghalsz ha megeszed etc, tudom+mesh se segit

Miért vagy ilyen ingerült? Engem egyáltalán nem zavar ha más mekiben eszik, nem is érveltem ellene, ettől függetlenül én nem fogok. De erre reagálva amit írtál, egyrészt igen a legrosszabbak a növényi olajok, főleg sütni bennük.

A cukros üdítők mint a kóla, nem a cukor miatt rosszak (bár nem feltétlen jó dolog 4 evőkanál cukrot inni bármi mellé). A zsemle meg minden gabonaféle önmagában egy tápanyagszegény fos, gluténmentes vagy nem gluténmentes, a hozzáadott cukor pedig tovább növeli a ch tartalmat.

A húsról meg, nyilván túloznak sokan, de az összes ilyen burger/chicken nuggets, stb az szar minőségű hús+lisztet meg minden szar összedarálva, ezenkívül ízfokozók és egyebek is azért szép számmal megtalálhatóak benne. Illetve agyon van sózva a krumplitól elkezdve minden.

A zöldség az talán az egyedüli benne ami ér valamit, bár tény, hogy nem friss zöldségekkel dolgoznak.

This post was edited by championmath on Aug 6 2014 08:56am
Member
Gold: 280.00
Aug 6 2014 08:57am
Quote (championmath @ Aug 6 2014 03:55pm)
Miért vagy ilyen ingerült? Engem egyáltalán nem zavar ha más mekiben eszik, nem is érveltem ellene, ettől függetlenül én nem fogok. De erre reagálva amit írtál, egyrészt igen a legrosszabbak a növényi olajok, főleg sütni bennük.

A cukros üdítők mint a kóla, nem a cukor miatt rosszak (bár nem feltétlen jó dolog 4 evőkanál cukrot inni bármi mellé). A zsemle meg minden gabonaféle önmagában egy tápanyagszegény fos, gluténmentes vagy nem gluténmentes, a hozzáadott cukor pedig tovább növeli a ch tartalmat.

A húsról meg, nyilván túloznak sokan, de az összes ilyen burger/chicken nuggets, stb az szar minőségű hús+lisztet meg minden szar összedarálva, ezenkívül ízfokozók és egyebek is azért szép számmal megtalálhatóak benne. Illetve agyon van sózva a krumplitól elkezdve minden.

A zöldség az talán az egyedüli benne ami ér valamit, bár tény, hogy nem friss zöldségekkel dolgoznak.

egy sajtburgertől nem lesz baja az embernek, a krumpli+ üdítő ami hízlal és egészségtelen
Member
Gold: 1.00
Aug 6 2014 08:59am
Quote (anyd @ 6 Aug 2014 16:57)
egy sajtburgertől nem lesz baja az embernek, a krumpli+ üdítő ami hízlal és egészségtelen

Mondjuk 4 sajtbuger alatt még uzsonnának sem elég.

Én a mekiben csak a shaket szeretem, az nagyon király. Persze tuti kibaszott egészségtelen.

This post was edited by CyberPunk666 on Aug 6 2014 08:59am
Member
Gold: 280.00
Aug 6 2014 09:00am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 6 2014 03:59pm)
Mondjuk 4 sajtbuger alatt még uzsonnának sem elég.

Én a mekiben csak a shaket szeretem, az nagyon király. Persze tuti kibaszott egészségtelen.

én 3al már elég jól lakom
Member
Gold: 411.00
Aug 6 2014 09:01am
Quote (championmath @ 6 Aug 2014 16:55)

A húsról meg, nyilván túloznak sokan, de az összes ilyen burger/chicken nuggets, stb az a szar minőségű húsokból és lisztet meg minden szart adnak még hozzá, ezenkívül ízfokozók és egyebek is azért szép számmal megtalálhatóak benne. Illetve agyon van sózva a krumplitól elkezdve minden.

en az ilyen gyuros szarokhoz nem ertek, de pl mekis kajanak sokkal "szabalyosabb" a glikemias indexe, mint barmi masnak h3hh3
Member
Gold: 3,747.73
Aug 6 2014 09:04am
Quote (championmath @ Aug 6 2014 03:55pm)

A húsról meg, nyilván túloznak sokan, de az összes ilyen burger/chicken nuggets, stb az a szar minőségű húsokból és lisztet meg minden szart adnak még hozzá, ezenkívül ízfokozók és egyebek is azért szép számmal megtalálhatóak benne. Illetve agyon van sózva a krumplitól elkezdve minden.

Azaz igazság, hogy nem látom, miből csinálják a húspogácsát: Faszudja. De amíg én ott melóztam semmi arra utaló jellel nem találkoztam, hogy baszakodnának a hússal. + a mekit minden egészségügyi szervezet leellenőrzi havonta vagy 3x, és akkor ez csak magyarország: Szerinted amerikában mennyire veszik komolyan? És a mekiben minden meki: Egy étterem tulajdonosa mindent a mekitől vesz meg, tehát a sajtburger nyugat-virginiában elvileg ugyanolyan ízű, szagú, és állagú mint a nyugatinál.
Tehát mi okom lenne azt hinni, hogy a fosból csinálják? mintha az ledokumentálható lenne a számodra, hogy a hentesnél vett darálthús az minőségú hús, és nem a padlóról söpörték össze...
a húst nem sütik semmilyen olajban(mármint most nem a panírozottakról beszélek), a saját zsírjában sütik ki, az meg nem is baj, ha kisül.
A zsemle az főellenség a finomított liszt miatt(a cukrot most hagyjuk) de a kólában csak a cukor rossz wtf mon :s a kólában minden rossz, semmi olyan nincs benne( a vízen kívül) amire a testnek szüksége lenne, semmi(most írhaténk fantát, spreitot, érted)
Nem vagyok ingerült, csak úgy írtad, hogy örülsz, hogy más is így gondolkozik, mintha ez üdvözítő lenne: Mert nem úgy gondolkozik ahogy te, hogy éljünk és együnk egészségesen, hanem csak simán úgy, hogy a meki SZAR a balatonparton az olajtól tocsogó sültkolbász krumplival és sörrel viszont kurva egészséges és finom(túlzok)
Én nem vagyok a meki mellett, de azért lássunk már be obv dolgokat: A hús ott is hús, a zöldség ott is zöldség, mégha nem is fél órával azelőtt szedték le a tőről... És vannak egészségtelen dolgok a mekiben(leírtam) de ha én úgy eszek egy menüt, hogy salival és narancslével akkor fogadok veled egy szopásban, hogy egészségesebben ebédeltem mint a nemzet 80%a
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345648Next
Add Reply New Topic New Poll