Quote (championmath @ Aug 6 2014 03:55pm)
Miért vagy ilyen ingerült? Engem egyáltalán nem zavar ha más mekiben eszik, nem is érveltem ellene, ettől függetlenül én nem fogok. De erre reagálva amit írtál, egyrészt igen a legrosszabbak a növényi olajok, főleg sütni bennük.
A cukros üdítők mint a kóla, nem a cukor miatt rosszak (bár nem feltétlen jó dolog 4 evőkanál cukrot inni bármi mellé). A zsemle meg minden gabonaféle önmagában egy tápanyagszegény fos, gluténmentes vagy nem gluténmentes, a hozzáadott cukor pedig tovább növeli a ch tartalmat.
A húsról meg, nyilván túloznak sokan, de az összes ilyen burger/chicken nuggets, stb az a szar minőségű húsokból és lisztet meg minden szart adnak még hozzá, ezenkívül ízfokozók és egyebek is azért szép számmal megtalálhatóak benne. Illetve agyon van sózva a krumplitól elkezdve minden.
A zöldség az talán az egyedüli benne ami ér valamit, bár tény, hogy nem friss zöldségekkel dolgoznak.
Azaz igazság, hogy nem látom, miből csinálják a húspogácsát: Faszudja. De amíg én ott melóztam semmi arra utaló jellel nem találkoztam, hogy baszakodnának a hússal. + a mekit minden egészségügyi szervezet leellenőrzi havonta vagy 3x, és akkor ez csak magyarország: Szerinted amerikában mennyire veszik komolyan? És a mekiben minden meki: Egy étterem tulajdonosa mindent a mekitől vesz meg, tehát a sajtburger nyugat-virginiában elvileg ugyanolyan ízű, szagú, és állagú mint a nyugatinál.
Tehát mi okom lenne azt hinni, hogy a fosból csinálják? mintha az ledokumentálható lenne a számodra, hogy a hentesnél vett darálthús az minőségú hús, és nem a padlóról söpörték össze...
a húst nem sütik semmilyen olajban(mármint most nem a panírozottakról beszélek), a saját zsírjában sütik ki, az meg nem is baj, ha kisül.
A zsemle az főellenség a finomított liszt miatt(a cukrot most hagyjuk) de a kólában csak a cukor rossz wtf mon :s a kólában minden rossz, semmi olyan nincs benne( a vízen kívül) amire a testnek szüksége lenne, semmi(most írhaténk fantát, spreitot, érted)
Nem vagyok ingerült, csak úgy írtad, hogy örülsz, hogy más is így gondolkozik, mintha ez üdvözítő lenne: Mert nem úgy gondolkozik ahogy te, hogy éljünk és együnk egészségesen, hanem csak simán úgy, hogy a meki SZAR a balatonparton az olajtól tocsogó sültkolbász krumplival és sörrel viszont kurva egészséges és finom(túlzok)
Én nem vagyok a meki mellett, de azért lássunk már be obv dolgokat: A hús ott is hús, a zöldség ott is zöldség, mégha nem is fél órával azelőtt szedték le a tőről... És vannak egészségtelen dolgok a mekiben(leírtam) de ha én úgy eszek egy menüt, hogy salival és narancslével akkor fogadok veled egy szopásban, hogy egészségesebben ebédeltem mint a nemzet 80%a