d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Késes Angel Progress Topique
Prev12345622Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Jul 29 2014 05:01pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 00:51)
szeretnék szociálisan teljesen szabad lenni, abszolut független mások véleményétől meg a szociális társadalmi korlátoktól. akkoris csinálnám valszleg ha megjelenne A SÁTÁN és aztmondaná hogy 2 évig senkit nemfogsz megdugni, szóval abszolut nem a szex része motivál.

meg olyan is van bennem hogy hiszek benne hogy vannak olyan csajok akikkel teljesen kompatibilisek vagy és megtudsz maradni mellette sokáig, de nem olyan sok és ezeket csak úgy tudod megtalálni ha nagyon sokat megismersz, és én szeretnék ilyet találni. de ez még nem személyes tapasztalat, majd kiderül.

de amúgy nekedis biztos van olyan hogy látsz 1 kurvajó csajt és nemmered leszólítani és utána szarul érzed magad tőle, na ezt se szeretném érezni már többé, 10+ éven keresztül elég volt

ígysem érthetőbb?

Jo hat ez bennem se volt meg mar rohadt regota, Tisza-tonal is haverom aki jobban is nez ki tolem, magasabb is etc, nem mert addig elindulni a sunakhoz akiket leszolitottunk, ameddig azt nem mondtam neki, hogy jo leszarlak en odamegyek ha te nem. Aztan fail lett de mindegy, vegul o is jott, szoval valamennyire csak motivalta.

Amugy meg nekem az az uccso 3 ev eleg volt, bar nem igy csinaltam, ahogy te, de dugtam is meg ismerkedtem is. Nagyjabol a first benyomasbol es beszelgetesekbol eleg sok dolog amugy is kiderul arrol worthy e tovabb ismerkedni vele, vagy nn.
Member
Gold: 0.00
Jul 29 2014 05:02pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 29 2014 10:51pm)
szeretnék szociálisan teljesen szabad lenni, abszolut független mások véleményétől meg a szociális társadalmi korlátoktól. akkoris csinálnám valszleg ha megjelenne A SÁTÁN és aztmondaná hogy 2 évig senkit nemfogsz megdugni, szóval abszolut nem a szex része motivál.

meg olyan is van bennem hogy hiszek benne hogy vannak olyan csajok akikkel teljesen kompatibilisek vagy és megtudsz maradni mellette sokáig, de nem olyan sok és ezeket csak úgy tudod megtalálni ha nagyon sokat megismersz, és én szeretnék ilyet találni. de ez még nem személyes tapasztalat, majd kiderül.

de amúgy nekedis biztos van olyan hogy látsz 1 kurvajó csajt és nemmered leszólítani és utána szarul érzed magad tőle, na ezt se szeretném érezni már többé, 10+ éven keresztül elég volt

ígysem érthetőbb?

hidd el nekem, hogy a feleségedet nem az utcán leszólítva találod meg
legalábbis remélem
Member
Gold: 69.85
Jul 29 2014 05:03pm
Quote (xGurke @ 30 Jul 2014 01:02)
legalábbis remélem

++

De azt a pontot is erezned kell majd, hogy meddig erdemes 'igy elned' es mikortol kell kicsit mashogy es mashol ismerkedned.

Viszont az teny, hogy sok hasznos tapasztalatot lehet az ilyen fri lajfbol keriteni.

This post was edited by Baleee on Jul 29 2014 05:04pm
Member
Warn: 10%
Jul 29 2014 05:08pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 01:02am)
legalábbis remélem

miert, mennyivel rosszabb az, hogyha az utcan leszolitottad, es o lett eleted szerelme, full random, minthogy valami szorakozohelyen talalkoztatok, vagy az interneten, vagy strandon vagy akarhol mashol amit eltudsz kepzelni? Semmivel sem lesz kevesebb imo.
Member
Gold: 834.97
Jul 29 2014 05:08pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:02am)
legalábbis remélem

nem mert az utcára csak ribancok és kurvák mennek ki, az értelmes csajok bevannak zárva a pincébe. de igazad van, inkább verem a faszom és wowozok, aztán várok arra hogy mágikusan bekopogtasson az ajtómon a tökéletes ideális nő számomra és instant szerelembeessünk. nem értem ezt a korlátozott gondolkodásmódot tőled teljesen

de nyilván arragondolsz hogy majd valami rendezvényen vagy fasztudjahol egymásbabotlunk véletlen, de én nemhiszek az ilyen sorsszerű dolgokban sem a szerencsében, + ha akkorse merek majd hozzá odamenni beszélni mert nem gyakoroltam a pickupot hanem bepunnyadtam, akkor ezt az isten által küldött csajt se fogom tudni felszedni
Member
Jul 29 2014 05:11pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 29 2014 11:08pm)
nem mert az utcára csak ribancok és kurvák mennek ki, az értelmes csajok bevannak zárva a pincébe. de igazad van, inkább verem a faszom és wowozok, aztán várok arra hogy mágikusan bekopogtasson az ajtómon a tökéletes ideális nő számomra és instant szerelembeessünk. nem értem ezt a korlátozott gondolkodásmódot tőled teljesen

de nyilván arragondolsz hogy majd valami rendezvényen vagy fasztudjahol egymásbabotlunk véletlen, de én nemhiszek az ilyen sorsszerű dolgokban sem a szerencsében, + ha akkorse merek majd hozzá odamenni beszélni mert nem gyakoroltam a pickupot hanem bepunnyadtam, akkor ezt az isten által küldött csajt se fogom tudni felszedni

hát nem tudom
néztem a videókat is amiket linkeltél a másik topicba, etc és valahogy nem tudom magam elképzelni pinára vadászva az utcán
17-18 évesen még oké, de már nem érzem úgy, hogy ez lenne a szint
Member
Gold: 834.97
Quote (Baleee @ Jul 30 2014 12:03am)
++

De azt a pontot is erezned kell majd, hogy meddig erdemes 'igy elned' es mikortol kell kicsit mashogy es mashol ismerkedned.

Viszont az teny, hogy sok hasznos tapasztalatot lehet az ilyen fri lajfbol keriteni.

tényleg nem értem a ti elképzeléseteket a világról. szerintem simán csak bevagytok szarva ettől és ilyen önhazugságban éltek és próbáltok lehúzni ugyanúgy mint egyébként a társadalom nagyrésze mert így megnyugszik a lelketek hogy nemkell csinálni semmit tényleg

semmivel sem kevesebb vagy rosszabb az utcán vagy a deákon vagy 1 szorakozohelyen ismerkedni mint az interneten vagy könyvtárban vagy családi ebédnél vagy nemtom igazából nektek mi az elképzelésetek.

Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:11am)
hát nem tudom
néztem a videókat is amiket linkeltél a másik topicba, etc és valahogy nem tudom magam elképzelni pinára vadászva az utcán
17-18 évesen még oké, de már nem érzem úgy, hogy ez lenne a szint

szerintem csak bevagy szarva és ezért keresed a kifogásokat, nincs semmilyen "szint"

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 05:12pm
Member
Gold: 0.16
Quote (xGurke @ Jul 29 2014 11:02pm)
legalábbis remélem

ó dehogynem, szerintem siman elkepzelheto
gl mesh
Member
Jul 29 2014 05:13pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 29 2014 11:11pm)
tényleg nem értem a ti elképzeléseteket a világról. szerintem simán csak bevagytok szarva ettől és ilyen önhazugságban éltek és próbáltok lehúzni ugyanúgy mint egyébként a társadalom nagyrésze mert így megnyugszik a lelketek hogy nemkell csinálni semmit tényleg

semmivel sem kevesebb vagy rosszabb az utcán vagy a deákon vagy 1 szorakozohelyen ismerkedni mint az interneten vagy könyvtárban vagy családi ebédnél vagy nemtom igazából nektek mi az elképzelésetek.

szerintem csak bevagy szarva és ezért keresed a kifogásokat, nincs semmilyen "szint"

lehet
de az elmúlt 8 évbe volt folyamatosan nőm amikor össze akartam valakit szedni és nem az utcán kellett idegeneket leszólítgatnom
Member
Jul 29 2014 05:14pm
mind1, nem leszólni akarom a dolgot, csak én nem csinálnám, de gl
rici progressére meg külön kíváncsi leszek
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345622Next
Add Reply New Topic New Poll