Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 00:51)
szeretnék szociálisan teljesen szabad lenni, abszolut független mások véleményétől meg a szociális társadalmi korlátoktól. akkoris csinálnám valszleg ha megjelenne A SÁTÁN és aztmondaná hogy 2 évig senkit nemfogsz megdugni, szóval abszolut nem a szex része motivál.
meg olyan is van bennem hogy hiszek benne hogy vannak olyan csajok akikkel teljesen kompatibilisek vagy és megtudsz maradni mellette sokáig, de nem olyan sok és ezeket csak úgy tudod megtalálni ha nagyon sokat megismersz, és én szeretnék ilyet találni. de ez még nem személyes tapasztalat, majd kiderül.
de amúgy nekedis biztos van olyan hogy látsz 1 kurvajó csajt és nemmered leszólítani és utána szarul érzed magad tőle, na ezt se szeretném érezni már többé, 10+ éven keresztül elég volt
ígysem érthetőbb?
Jo hat ez bennem se volt meg mar rohadt regota, Tisza-tonal is haverom aki jobban is nez ki tolem, magasabb is etc, nem mert addig elindulni a sunakhoz akiket leszolitottunk, ameddig azt nem mondtam neki, hogy jo leszarlak en odamegyek ha te nem. Aztan fail lett de mindegy, vegul o is jott, szoval valamennyire csak motivalta.
Amugy meg nekem az az uccso 3 ev eleg volt, bar nem igy csinaltam, ahogy te, de dugtam is meg ismerkedtem is. Nagyjabol a first benyomasbol es beszelgetesekbol eleg sok dolog amugy is kiderul arrol worthy e tovabb ismerkedni vele, vagy nn.