d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Heroes Of The Storm Topic
Prev12345651Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 14 2014 05:29am
Quote (Vismajor @ 14 Jul 2014 13:04)
Nem tudom mirol vitatkoztok meg kise jott a jatek
Es az h melyik jatek a jobb nem ti vagy jatekszakertok dontik el hanem a jatekosok
Ha senki sem fog egy evvel a publikalasa utan jatszani vele akkor szar jatek blizzard vagy nem
Ha 1 ev utan meg mar annyian jatszanak vele mint lol/dota akkor meg jo jatek blizzard vagy nem
Ennyi

Nem erről a játékról van szó, hanem hogy a blizzard egy ideje szar játékokat csinál a régi szuper AAAAA+++++****** játékok helyett.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 14 2014 05:29am
Member
Jul 14 2014 05:31am
Quote (Anarkin @ 14 Jul 2014 12:48)
az miért baj, hogy minimal? tetris?
így is top game lett, és Unityban írta kb 5 ember (az a team milyen bónuszt kap idén..) + még androidra se jelent meg, ami a legnagyobb közönsége lesz

Nincs baj vele, de nyilvánvalóan nem ugyanarról beszélünk egy hearthstone meg egy AAA-nak szánt játék esetében.

ha a bmw kijönne egy fűnyírómotoros gokarttal azzal sem lenne semmi baj, tök poén meg minden, tényleg. De semmilyen súllyal sem számítjuk be, amikor az i8-as vagy valamelyik normális nagy kocsiról beszélünk.

Oké, itt van, fun meg minden, de ez nem a fő vonal. (legalábbis nem az volt eddig)

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 14 2014 05:32am
Member
Gold: 4,747.73
Jul 14 2014 05:41am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 12:29pm)
Nem erről a játékról van szó, hanem hogy a blizzard egy ideje szar játékokat csinál a régi szuper AAAAA+++++****** játékok helyett.

De ez meg baromsag te, mint fogyaszto azt hasznalod ami neked tetszik ami SZERINTED AAAAAAAA csillagos
Hogy az autos peldadnal maradjak volt egy bmw 320d-d es jajdekurvajovolt de a bmw elkezd funyirokat gyartani akkor azon viszed a gyereket az ovodaba? Nem hanem veszel egy mercedest

Ez ugyanez ha a blizzard nem csinal SZERINTED jo jatekot akkor usse kavics kit erdekel? Van mibol valasztani, ha a blizzard nem tudja tartani a lepest akkor lesz majd ubisoft vagy EA vagy fuggetlenek mint PoE etc. Barkinek osszejohet egy fasza jatek, en leszarom ki csinalja ha jo akkor jo.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 06:07am
Quote (Flutter @ 14 Jul 2014 12:09)
kb semmi eredeti otlet, minden csak a penzrol szol
meg a celcsoport is teljesen mas lett, a 14 eves amerikai kisfiuk a fo celpont

a kartyaszar-on kivul szerintem az osszes "ujabb" game-juk gyokerseg (bar azzal sem jatszottam, meg streamet sem neztem rola)
d3 no comment, wow pandazas senkinek sem tetszik, sc2 semmit nem nyujt sc:bw-hez kepest

es akkor itt a hots
erosen lol koppintas, csillog villog minden, robbannak, repulnek, darabokra szakadnak a dolgok
streamekbol ahogy neztem meg itemek sincsenek, sot a 3 helyett 2 lane van ,a karakterek annyira op-k (gondolom van vagy 15 atm) hogy 2 sec alatt megolnek barkit lvl 1-en
sot (ahogy lattam), a skillezes is annyi hogy x lvl-en megkapod x spellt, nem valasztasz nem fejlesztesz

szoval ehhez sem kell semmi esz megint
raadasul egy moba foleg a balance-rol kellene hogy szoljon meg meta folyamatos fejleszteserol
a blizzard meg epp nem ezekrol hires

ez "kicsit" beszűkült így azért nem gondolod?
megjelenik egy game és ráírod hogy lol koppintás.. én meg így 4 év lolzás után kijelentem az ellenkezőjét: egyetlen elem sincs ebben ami akár csak hasonlítana rá xd
a lane mint fogalom meg nem is létezik önmagában, mivel kb mindenki folyamatosan jungelezik roamol vagy a map-specific szarokat csinálja (ideális esetben persze, mondjuk tegnap már itt is jött az éc a többiektől, mikor valaki nem akart leszakadni a "laneről")
Member
Gold: 13,000.00
Jul 14 2014 06:35am
Quote (Anarkin @ Jul 14 2014 01:07pm)
ez "kicsit" beszűkült így azért nem gondolod?
megjelenik egy game és ráírod hogy lol koppintás.. én meg így 4 év lolzás után kijelentem az ellenkezőjét: egyetlen elem sincs ebben ami akár csak hasonlítana rá xd
a lane mint fogalom meg nem is létezik önmagában, mivel kb mindenki folyamatosan jungelezik roamol vagy a map-specific szarokat csinálja (ideális esetben persze, mondjuk tegnap már itt is jött az éc a többiektől, mikor valaki nem akart leszakadni a "laneről")

a lol koppintast a gyokerbarat koncepciora ertettem meg az egesznek az atmoszferajara (urcowboy-tol demonig minden faszom van benne, repkednek/villognak a szamok meg a feliratok)
a lane meg az ahol a creepek mennek, abbol meg 2 van akarhogy is nezed (bar tudtommal tobb jatekmod is van/lesz benne)

amugy lehet hogy beszukult, poe ota nem jatszottam ujabb jatekkal

This post was edited by Flutter on Jul 14 2014 06:35am
Member
Gold: 5,390.00
Jul 14 2014 07:27am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 12:29pm)

vagy csak megöregedtél, ezért nem érzed annyira jónak őket

nekem sem tetszik, nem is játszok a hsen kivul massal, csak megjegyzem
Member
Gold: 21,598.00
Jul 14 2014 08:51am
Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2014 12:42)
wowban (jelenleg azért ez a FŐ termék, ami az anyagiakat illeti) már van instant level 90, mountok, petek, setek mind mind $$-ért, de legalább mellé még havidíjas ÉS mellé még a kiegeket is meg kell venni rendes áron.
De legalább még az ilyenek is pénzért vannak, hogy költözés, faction change, race change....

btw 12M->7M, de ez a pici már nem számít.

Az ingyenes játékaik meg eléggé minimál játékok. Azért a heartstone egyetlen "pozitívuma", hogy warcraftos, amúgy lenne kb 3 játékosa, amiből az egyik a készítő a másik 2 meg a haverjai.

én nagyon leszarnám ha nem lenne warcraftos a hearthstone, egyszerűen egy kurva jól megcsinált online kártyajáték, amiből kb. ez az egyetlen (van még MTG online de az fizetős + csak a neckbeard hardcore MTG fanok tolják)
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2014 09:18am
Utalom a mobakat, ez raadasul meg gagyi szarul is nez ki. Ha mar ilyennel játszom akkor dota. Egyebkent a csn kivul minden casual.
Member
Jul 14 2014 09:21am
Quote (MarcusD @ 14 Jul 2014 16:51)
én nagyon leszarnám ha nem lenne warcraftos a hearthstone, egyszerűen egy kurva jól megcsinált online kártyajáték, amiből kb. ez az egyetlen (van még MTG online de az fizetős + csak a neckbeard hardcore MTG fanok tolják)

Ha nem a blizzard csinálta volna, akkor a hs playerek 99%-a soha a büdös életben nem kezdett volna el semmilyen kártyás játékot. A blizzard+wow adta el.
Ettől még persze lehet jó móka, csak a hátszél nélkül soha nem érne el önállóan sikereket.

Viszont én komoly MMORPG, RTS, HnS játékokat várok, de ha mondjuk FPS, TPS vagy hasonló új stylusba kezdenek az is rendben van, de komoly keményvonalas AAA játékokat is kéne gyártani... Mármint normálisat.

Quote (jarabekg @ 14 Jul 2014 15:27)
vagy csak megöregedtél, ezért nem érzed annyira jónak őket

nekem sem tetszik, nem is játszok a hsen kivul massal, csak megjegyzem

Lehet tényleg ez az oka, de szerintem a minőség is sokkal gyengébb lett.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 09:33am
Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2014 11:04)
A wow tábora is majdnem megfeleződött ám az elmúlt 4-5 évben. Ami nem is lenne gond, ha ez egy blizzard játék miatt következik be (ahogy régen is saját maguknak voltak a legnagyobb konkurensei, egy blizzard játék elől csak egy másik blizzard cím szívhatta el az embereket), de nem így történt. A blizzardtól pártoltak el.

Azért a mostani játékaik és a d2, w3, sc_bw vonal egy lapon sem említhető.
Most abból próbálnak megélni, amit akkor megalkottak, csak ugye valami újat is kéne mutatni, de erre már nem képesek. (A wowban most odáig merészkednek, hogy visszamegyünk az időben, hogy ne kelljen tovább írni a történetet és eladják inkább újra, ami egyszer sikeres volt.)

Ellenben, amikor pofátlanul le kell húzni minden forintot abban kezdenek az élen járni. Nem is lenne gond ezzel, hiszen minden cég profitorientált, de érződik a minőségen a minél több pénzt, minél kevesebb munkával hozzáállás.

Egyébként a régi nagy címek készítői közül nagyon sokan elhagyták már a blizzardot. Nem most, már évekkel ezelőtt.

Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2014 16:21)
Ha nem a blizzard csinálta volna, akkor a hs playerek 99%-a soha a büdös életben nem kezdett volna el semmilyen kártyás játékot. A blizzard+wow adta el.
Ettől még persze lehet jó móka, csak a hátszél nélkül soha nem érne el önállóan sikereket.

Viszont én komoly MMORPG, RTS, HnS játékokat várok, de ha mondjuk FPS, TPS vagy hasonló új stylusba kezdenek az is rendben van, de komoly keményvonalas AAA játékokat is kéne gyártani... Mármint normálisat.

Lehet tényleg ez az oka, de szerintem a minőség is sokkal gyengébb lett.

meh? most akkor új legyen vagy ne?

btw
időben hova máshova helyezzenek el egy rts-t warcraft és starcraft után? inb4 40.000-be vagy a jelenbe
mmonak dolgoznak a titanon, csak idén kibaszták az egészet és újrakezdték
h'ns... még a meglévőt se tudják megcsinálni

This post was edited by Anarkin on Jul 14 2014 09:35am
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345651Next
Add Reply New Topic New Poll