d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Message Cannot Be Sent Based On Either The Receive
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 8 2014 04:10pm
Csapjátok rá egymás kezére a laptopotokat, aztán vegyétek el egymás pénzét, és zárjátok be egymást egy szobába.

4 fun ofc

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 8 2014 04:10pm
Member
Gold: 33,265.80
Jul 8 2014 04:11pm
Beismerem nem a legkonstruktivabban alltam hozza Mesh segito szandekahoz, de szomoru tapasztalat, hogy ha valaki meg csak meg is emliti az idopontvaltoztatas lehetoseget, akkor mindenki ezen lovagol majd, ahelyett, hogy erofesziteseket tenne annak erdekeben hogy megvalosuljon a dolog az adott datumokon.

Az ilyen durr bele hozzaallas tobbet art, mint hasznal, es ha Mesht tenyleg erdekelte volna, hogy mi lesz esetleg felhivta volna Patrikot hogy beszeljen vele, majd annak fuggvenyeben megkereshette volna a mar visszajelzett embereket, hogy jo-e nekik a masik idopont, nehogy mar azokkal basszunk ki akiknek eddig jo volt.

Ezert reagaltam ilyen agresszivan a pollodra, mesh.
Member
Gold: 13,000.00
Quote (putincykavodka @ Jul 8 2014 11:05pm)
Es midast veszel a 35.percben es nem jossz raxot defelni? :s

Sztem ja
Aztan remenykedek h jazminka meg a sok kanis ne ismerjen fel XDDDD

nem, annyira jo vagyok hogy a rax kozelebe sem ernek
egy support-tal megnyerem a 3 lane-t meg erdot is ofc

elobb is 0:30-ra mar nem volt wardja az enemynek mert countereltem mind2-t
Member
Gold: 343.00
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 8 2014 10:09pm)
na login

ez azért jó mert mostmár se jarabek se én se hollo, szoval mehet rici nyugodtan, lesz 1 jó hétvégéje)))))))))

egyébként az egésszel semmi gond nem lett volna, ha normális hangnemben tudja közölni a mondandóját de sajnos nem tanítják politológián hogy hogyan kommunikálj normálisan az embertársaiddal úgy tűnik. lehet kár volt az a 3 év ott így

letiltani meg azért tiltottam le mert elkezdett nekem magyarázni hogy én így meg úgy át akartam rakni, miközben semmiféle ilyesmiről nem volt szó, és már rég tárgytalan volt az egész.

na megnéznem még ki a TT aztán logout

aztán login ofc

mondod ezt te

mástól elvárod de azért aki neked nem tetszik annak te sem adod meg ezt az alapvető dolgot
Member
btw a szituáció egy kicsit ilyen vihar egy tálban félének tűnik, de megpróbálhatjuk felfújni valami komolynak látszó dologgá.
Member
Gold: 95.00
Jul 8 2014 04:12pm
Quote (SummertimeClothes @ Jul 9 2014 12:07am)
amugy arrol sincs meg semmi info egyaltalan ugy, hogy mar felig meddig elkezdodott a verseny, fasza szervezes

Jah, pont mint patrik nyaralasa

Ottlesznek ketten joshyval a vegen mint multkor
Biztosan most is miattam mondta le a tarsasag fele

Amugy az a baja szerintem h nem talaltak ertelmes helyet ahol nagyobb tarsasag elferne
Member
Jul 8 2014 04:12pm
Quote (josheide @ 9 Jul 2014 00:11)
Beismerem nem a legkonstruktivabban alltam hozza Mesh segito szandekahoz, de szomoru tapasztalat, hogy ha valaki meg csak meg is emliti az idopontvaltoztatas lehetoseget, akkor mindenki ezen lovagol majd, ahelyett, hogy erofesziteseket tenne annak erdekeben hogy megvalosuljon a dolog az adott datumokon.

Az ilyen durr bele hozzaallas tobbet art, mint hasznal, es ha Mesht tenyleg erdekelte volna, hogy mi lesz esetleg felhivta volna Patrikot hogy beszeljen vele, majd annak fuggvenyeben megkereshette volna a mar visszajelzett embereket, hogy jo-e nekik a masik idopont, nehogy mar azokkal basszunk ki akiknek eddig jo volt.

Ezert reagaltam ilyen agresszivan a pollodra, mesh.

Nem hiszünk egy "lárva ember"-nek.
Member
Gold: 33,265.80
Jul 8 2014 04:16pm
Quote (CyberPunk666 @ 8 Jul 2014 23:11)
btw a szituáció egy kicsit ilyen vihar egy tálban félének tűnik, de megpróbálhatjuk felfújni valami komolynak látszó dologgá.

Persze ez csak resze a maerketingnek hogy kapjon egy kis figyelmet a dolog.

Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 Jul 2014 23:09)
na login

ez azért jó mert mostmár se jarabek se én se hollo, szoval mehet rici nyugodtan, lesz 1 jó hétvégéje)))))))))

egyébként az egésszel semmi gond nem lett volna, ha normális hangnemben tudja közölni a mondandóját de sajnos nem tanítják politológián hogy hogyan kommunikálj normálisan az embertársaiddal úgy tűnik. lehet kár volt az a 3 év ott így

letiltani meg azért tiltottam le mert elkezdett nekem magyarázni hogy én így meg úgy át akartam rakni, miközben semmiféle ilyesmiről nem volt szó, és már rég tárgytalan volt az egész.

aztán login ofc

Vicces, hogy felhozod amit tanultam... Azt hiszem nem kotelezo minden pillanatban strategikusan, szamitoan viselkednem. Most lathattad milyen ha erzelmi reakciot valtasz ki belolem. Lehet, hogy nem fenyegetlek meg kessel vagy verem be az arcod (de ugyan ki az az allat aki ilyet tenne??) de en is tudok morcos lenni. Plane ha az en munkam nehezited.

Kepzeld en is ember vagyok.
Member
Jul 8 2014 04:16pm
Quote (josheide @ 9 Jul 2014 00:16)
Kepzeld en is ember vagyok.

lárva ember, egész pontosan.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 8 2014 04:17pm
Member
Gold: 95.00
Jul 8 2014 04:18pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 9 2014 12:09am)
na login

aztán login ofc

Ntom ki az a rici
De elvileg ilyen anyd meg balu etc se akarja hogy jojjek, pedig nem is utalnak amennyira en tudom, kaer eroltetni ezt mar, nem mehetek sehogyse, kosz magyarorszag kosz jsp kosz patrik

Amugy csajozos topikba meg blogolhatnal nyugodtan az sokakat erdekel, sztem mindenkut kb meg ha nem is irjak

Quote (CyberPunk666 @ Jul 9 2014 12:10am)
Csapjátok rá egymás kezére a laptopotokat, aztán vegyétek el egymás pénzét, és zárjátok be egymást egy szobába.

4 fun ofc

Ezen legalabb rohogtem

Go Back To Magyar Topic List
Prev12345610Next
Add Reply New Topic New Poll