Quote (jarabekg @ Jun 6 2014 02:49pm)
igen, azt, hogy memg csak inialis biztositek sincs arra, hogy elkeszljon, vagy hogy legalabb egy kicsit jo legyen
vagy inkabb nem egy felkesz bughalmazt adnak ki mint az osszes EA, vagy akarmilyen gamet mostanaban ))))) bf4 is eletem legelbaszottabb 10k forintja volt, meg egy olyan felkesz semmirese jo szart nem lattam, ez igaz ugy mindenre mostanaban.
de aztan persze lehet azt mondani, hogy nincs ra garancia (de egyebkent volt valami ilyesmirol is szo), de hogy 45 millio dollar utan meg csodbe menjen a dolog, azzal kapcsolatban vannak ketelyeim, de persze mindenki azt hisz amit akar.
Quote (Vismajor @ Jun 6 2014 02:50pm)
Tudom mit jelent
De pont az h nincs publisher ami arculatat adna a gemhez igy rn csak azt latom hogy osszeszedtek 45 millio dollart hogy "majd egyszer kesz lesz"
Meg azt mondja a fofejleszto h jaj ne aggodjatok vedd neg ezt a semmire sem jo kb startert 30 dodoert de utana jatrkpenzbol megveszed az enterprise csillaghajot!!! Aztan meg kitalaljak h bocs megse de ne busulj 280 dollar helyett megkaphatod 100ert ha neg 2014 augusztusa elott vetted meg a startert
az arculatot kiteszi az, hogy chris roberts es cloud imperium games, ennyi eleg, ea-tol csak a rak jon, meg egyebkent is, azt veszel amit akarsz, senki nem kenyszerit semmire, lel
This post was edited by GordonBajnai on Jun 6 2014 06:59am