Quote (xGurke @ Apr 8 2014 09:53am)
1 hónapja se vagy itt, a postjaid 80%-a abból áll, hogy " xDD "
ezt megjegyeztem neked 1x-2x, utálva arra, hogy zavar (láthatólag nem csak engem), azóta megállás nélkül úgy vergődsz minden egyes postomon, mint egy habzó szájú kivert kutya
szerencsére a post blocker nagyban megkönnyíti az életünket, úgyhogy hamarosan vissza is raklak, mert unalmas a szenvedésed
a másik meg, hogy mint már említettem egy hónapja se vagy itt, úgyhogy ne érezd magad annyira otthon,
sőt igazából össze is pakolhatnál, nem hiszem hogy túl sokan fognak hiányolni. ha meg ennyire kapaszkodsz a fórumhoz, akkor tényleg
több mint valószínű, hogy valamelyik másik tardnak vagy a multija, aki annak reményében, hogy majd tiszta lappal befogadja a társaság, új accot kreált,
de sajnos ez nem jött össze, úgyhogy vagy csináld a következőt és próbálj meg viselkedni, vagy ne sírjál, ha elküldenek a picsába
akkor most komolyba:
1. xD szerintem ugyanz, mint a "röhögök". miért fáj az neked, ha nevetek a postokon? ilyen a stílusom fb-n is, chaten is, meg irl is sokat nevetek
2. az első két megjegyzésed az volt, hogy "mész blocklistre" meg "tüskésfaszfej gyerek" stb.
3. egy postodon sem vergődök, te viszont annál inkább az enyéimen. hidd el nekem is unalmas a szenvedésed, de úgy látszik több türelmem van az idiótákhoz mint neked ami már csak azért is szomorú, mert te valami kurva nagy egyetemista vagy én meg csak szaros szakközepes
4. semmi közöd ahhoz, hogy mióta vagyok itt, és hogyan érzem magam, ugyanolyan member vagyok, mint te, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rám is. úgyhogy ha már a viselkedésről beszélünk szerintem inkább te vegyél vissza, mert undorítóan nagy a pofád
5. nem vagyok multi, és szarok rá, hogy haverok leszünk-e vagy sem, nyugodtan tedd túl magad rajta
asszem ennyi
This post was edited by TuskesVanek on Apr 8 2014 03:06am