d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev123456237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jan 19 2014 04:53am
Quote (MarcusD @ 19 Jan 2014 11:50)
a választások szempontjából nem mindegy?

nem szavazol, és kész, mindegy hogy mi az oka

sőt, akár az érvénytelen szavazatot is ide lehetett volna sorolni, csak az egyféle pikírt humor

Quote (MarcusD @ 19 Jan 2014 09:52)
12 éves vagyok és mi ez

Please correct the following errors:
You must enter a message.
Member
Gold: 3,000.69
Jan 19 2014 04:53am
nem tudom, hogy elmegyek-e, hogy érvényesen szavazok-e, vagy hogy ha szavazok, akkor kire, annyi biztos, hogy a jobbikra és a fideszre nem szavazok. nagyon rossz szájízzel tudnék erre az "összefosás"-ra szavazni, de lmp is egyre szánalmasabb néha, és valszeg be se jutnak :(

amúgy nagyon szomorú látni, hogy ennyire tájékozatlan, nemtörődöm emberek vannak itt, vagy ha tájékozottak, akkor nagyon más elképzeléseik vannak arról, hogy milyen országban akarnak élni, mint én.

egyszerűen hihetetlen, hogy a szemük előtt zajló elképesztő méretű sikkasztás, lopás és intézményesített korrupció, fékek és egyensúlyok rendszerében tett rombolás, ad hoc törvénykezés, társadalmi különbségek szélesítése felett így elhaladnak az emberek, lehet megérdemli magyarország, hogy a fidesz kormányozza magyarországot. és akkor most még az oroszok felé nyitásról nem is beszélek...

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Member
Gold: 80.00
Jan 19 2014 04:56am
Quote (MarcusD @ 19 Jan 2014 11:50)
a választások szempontjából nem mindegy?

nem szavazol, és kész, mindegy hogy mi az oka

sőt, akár az érvénytelen szavazatot is ide lehetett volna sorolni, csak az egyféle pikírt humor

szerintem lényeges, hogy érdektelenségből vagy egyszerűen jelzi, hogy nincs kire szavaznod, aki képviseljen
vagy egyszerűen nem töltötted még be a 18-at
Member
Jan 19 2014 04:58am
az kéne, amit már több országban is bevezettek : a szavazólapon van egy rublika, hogy köszi, de ezek közül egyikre se szavazok
akkor elmennék és azt választanám
de lehet még akkor is ráírnám a lapra, hogy [x] josheide tamás
Member
Gold: 2.00
Jan 19 2014 04:59am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 19 Jan 2014 12:53)
nem tudom, hogy elmegyek-e, hogy érvényesen szavazok-e, vagy hogy ha szavazok, akkor kire, annyi biztos, hogy a jobbikra és a fideszre nem szavazok. nagyon rossz szájízzel tudnék erre az "összefosás"-ra szavazni, de lmp is egyre szánalmasabb néha, és valszeg be se jutnak :(

amúgy nagyon szomorú látni, hogy ennyire tájékozatlan, nemtörődöm emberek vannak itt, vagy ha tájékozottak, akkor nagyon más elképzeléseik vannak arról, hogy milyen országban akarnak élni, mint én.

egyszerűen hihetetlen, hogy a szemük előtt zajló elképesztő méretű sikkasztás, lopás és intézményesített korrupció, fékek és egyensúlyok rendszerében tett rombolás, ad hoc törvénykezés, társadalmi különbségek szélesítése felett így elhaladnak az emberek, lehet megérdemli magyarország, hogy a fidesz kormányozza magyarországot. és akkor most még az oroszok felé nyitásról nem is beszélek...

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

De ha egy normalis part sincs? En ugy latom h teljesen mind1, h ki van hatalmon, ugyan az megy. Arrol meg ne is beszeljunk, h kampany alatt az megy itt MO-n h a masikat szidjuk, semmi mas - ami azt hiszem minden partot minosit.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 19 2014 05:00am
MSZP

Vicces, hogy Rici csak azért szavaz a Fideszre, mert ezzel a kedélyeket borzolja, remelem a saját levebe fog majd belefulladni.
Member
Gold: 26.00
Jan 19 2014 05:01am
Nem látom értelmét a szavazásnak. Tök mindegy milyen majom van hatalmon.

Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 19 Jan 2014 11:53)

Lusta voltam leírni, de kb ez az én véleményem is.

This post was edited by ace07 on Jan 19 2014 05:05am
Member
Jan 19 2014 05:02am
mondjuk a jobbik szavazók kifejthetnék, hogy milyen megfontolás alapján döntöttek így, mert tényleg érdekelne
annyi buta embert, mint amennyit a jobbik össze tudott szedni a csapatába még soha életembe nem láttam, de biztos rájuk szavaznék
Member
Gold: 21,598.00
Jan 19 2014 05:06am
Quote (xGurke @ 19 Jan 2014 12:02)
mondjuk a jobbik szavazók kifejthetnék, hogy milyen megfontolás alapján döntöttek így, mert tényleg érdekelne
annyi buta embert, mint amennyit a jobbik össze tudott szedni a csapatába még soha életembe nem láttam, de biztos rájuk szavaznék

http://jobbikit.hu/hirek/jobbik-tamogatna-fiatalok-esport-rendezvenyeken-valo-reszvetelet
Member
Gold: 710.00
Jan 19 2014 05:07am
Quote (xGurke @ 19 Jan 2014 13:02)

pedig naponta nézel tükörbe
Go Back To Magyar Topic List
Prev123456237Next
Add Reply New Topic New Poll