Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 19 2013 06:21pm)
meg ilyen hogy hajnali 4kor elmegy kenyeret venni de full sötét van ezért elesik és összetöri magát, meg elmegy muteromhoz a város másik végébe, kérdezősködik 1 órát hogy hol lakik (mert nemrég költözött muterom albiba), és aztán kideríti és elkezd vele kiabálni hogy ellopta a pénzét meg az érdemrendjeit (nemis voltak érdemrendjei, vagy nemis értem igazából), meg elmegyek meglátogatom és azthiszi hogy a tesóm vagyok, máskor viszont meg full értelmes és tudja hogy mivan. muterom szerint színlel, én meg gecikeveset vagyok otthon szóval fingomsincs. a háziorvosának panaszkodott folyamatosan hogy mindent elfelejt meg izé, aztán ő kezdeményezte hogy vegyék gyámság alá, de annyira nem vagyok képben
az én mamámnak az volt a heppje, hogy betörnek hozzá meg h elvitte vki a fogsorát (:XD) meg ezt meg azt.. közben csak elrakta valahova (a betörők elől) aztán elfelejtette hova és már ő se találta meg
panelban lakott volt az ajtón a 2 alap zár + egy nagy keresztbe vizszintesen + a beakasztó amire drótot kötött és a kilincsre akasztotta, hogy ne tudják lenyomni + volt egy rács is az ajtó előtt
agylágyulást kapott, nem tudott lábraállni, ugy kellett a tűzoltóknak kivágniuk a lakásból mert ofc minden be volt zárva
azóta öregotthonban van a nyugdija vmi 90k+ és az a dij és apa visszakap mindig ilyen 3-4 ezreket