d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rape > Discuss #2
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.00
Oct 17 2013 09:43am
szted kit rabolnak ki hamarabb?

Azt, akinek ékszerei és aranyozott órája van, épp a legújabb és legdrágább telefonnal járkál.
Vagy azt, akin nem látsz ékszert, órát és a telefonját se.

Tegyük fel, h mindketten egyforma farmerben és ingben vannak.

Nyilván nem azt mondod neki, h hát beszoptad, majd most tanulsz a dologból... de ettől függetlenül még létezik az a szó, h prevenció. Amikor gimisek voltunk és a cigány tanyán mentünk keresztül, mi sem mutogattuk, h gecc zsírúj órám van, most vettem új telefont, etc... ez józan ész kérdése. Meg, h nem keresed a bajt.

Van még egy példám.

Van két út az iskolától hazafelé, egyforma hosszúak, csak annyi a különbség, h az egyik köztudottan rossz környék, sok a csöves, lopós, rabló, tök mind1. a másik meg tiszta, rendben van tartva, kellemes környék, minden ok.
A gyereked a rossz úton megy haza, kipakoltatják, vérző orral, telefon és pénz nélkül jön haza.

Hibás volt?
Member
Gold: 70,255.00
Oct 17 2013 09:46am
Quote (zsansaccount @ 17 Oct 2013 17:43)

Azt, akinek ékszerei és aranyozott órája van, épp a legújabb és legdrágább telefonnal járkál.

Nyilván nem azt mondod neki, h hát beszoptad, majd most tanulsz a dologból... de ettől függetlenül még létezik az a szó, h prevenció. Amikor gimisek voltunk és a cigány tanyán mentünk keresztül, mi sem mutogattuk, h gecc zsírúj órám van, most vettem új telefont, etc... ez józan ész kérdése. Meg, h nem keresed a bajt.

Van még egy példám.

Van két út az iskolától hazafelé, egyforma hosszúak, csak annyi a különbség, h az egyik köztudottan rossz környék, sok a csöves, lopós, rabló, tök mind1. a másik meg tiszta, rendben van tartva, kellemes környék, minden ok.
A gyereked a rossz úton megy haza, kipakoltatják, vérző orral, telefon és pénz nélkül jön haza.

Hibás volt?

azt rabolják ki hamarabb, aki cigányokkal találkozik
2. példánál meg alap hogy a hosszabb úton megyek és ha gyerek is tudott erről akkor ofc hibás volt
Member
Gold: 279.00
Oct 17 2013 09:47am
Quote (zsansaccount @ 17 Oct 2013 17:43)

Van még egy példám.

Hibás volt?

aki ezek alapjan nem latja a kulonbseget, az szerintem burokban el.
Quote (putincykavodka @ 17 Oct 2013 14:41)
Ertem mit mondassz, nyilvan el tudok kepzelni en is olyan szitut, ahol pont az altalad leirt elovigyazatossagok teszik a kulonbseget, hogy vegul meg lesz e eroszakolva, vagy nem, de ettol fuggetlenul nem tudnam hibasnak mondani semmilyen szempontbol. Most az hiba, hogy nem hordassz magadnal paprikasprayt? Mert ez kicsit olyan, mintha azt mondanam, hogy bizony en vagyok a hibas, mert vrtek lenyultak 200kt, nem raktam el elotte a penzt, amirol fogalmam sem volt, hogy ottvan; vagy az en hibam, hogy biztam bennuk, mert egy naiv fasz vagyok etc, inb4 20 oldal flame arrol, hogy milyen nyomorek mindenki. Pls

ott azert te is hibas voltal ebben az esetben, hogy athivsz magadhoz olyan embereket, akiket alig ismertel.

most amikor nalunk voltal, te is behuzhattal volna dolgokat, elobb hibaztattam volna abban az esetben is magamat, mint teged, remelem igy erted mire gondolok.
Member
Gold: 2.00
Oct 17 2013 09:52am
Quote (dihep @ 17 Oct 2013 17:46)
2. példánál meg alap hogy a hosszabb úton megyek és ha gyerek is tudott erről akkor ofc hibás volt

:D
Member
Gold: 1.00
Oct 17 2013 09:55am
Az áldozat ilyen esetekben sosem hibás, viszont tehet ellene és megelőzheti.

Nem hibás, csak hülye.
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 09:55am
Quote (dihep @ Oct 17 2013 03:46pm)

:XD:XD

az út ugyanolyan hosszú

engem amúgy húztak már itt le cigányok mégm ikor középiskolás voltam a hosszúsétatéren

utána már elkerültem a környéket és kséz, nem volt ezzel kapcsolatban több probléma

igy el kéne ezeket a területeket keríteni, meg táblákat kirakni rá mint vmi safarin, hogy az állatok által indított támádásokért a ketrecen belül felelősséget nem vállalunk
Member
Gold: 5,390.00
Oct 17 2013 10:16am
aki nem tudja megvedeni magat ferfi letere, annak bortonben a helye!
Member
Gold: 1.00
Oct 17 2013 10:18am
Quote (jarabekg @ 17 Oct 2013 18:16)

Téged megvert egy kidobó, nem? ^^
Member
Gold: 343.00
Oct 17 2013 10:19am
Quote (CyberPunk666 @ Oct 17 2013 04:18pm)
Téged megvert egy kidobó, nem? ^^

[jarigeri]ja de az nem ember
az ember legalább egy bsc mérnöknél kezdődik[/jarigeri]

Quote (jarabekg @ Oct 17 2013 04:16pm)

a temetőben, nem?
a börtönben pont azok vannak (általában) akik megtudják

This post was edited by Senee on Oct 17 2013 10:19am
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 17 2013 10:24am
Nem tehet róla hogy megerőszakolták. Mivan ha azért jelent meg ott ilyen öltözékben mert amugyis kötelező lett volna odamennie vmi munka érdekében de otthon kirabolták az öltözékeit és csak a lánya ruháit hagyták meg..
egyszerű és beleköthetetlen
nem tehet róla ha megerőszakolták, kész

This post was edited by Lacii on Oct 17 2013 10:25am
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll