Quote (CyberPunk666 @ 11 Oct 2013 11:33)
ár / teljesítmény mutatóban rangsoroltam. Egy játék gépnél többet ad hozzá az érzethez egy ssd, mint egy intel proci. Mert a processzor csak malmozik magas beállítások mellett, és várja a VGA-t. Viszont az SSD tudja csökkenteni a mikrolagokat, a betöltési időt, az induláis időt, és javítja a minimum fps-t. Ezzel szemben az intel proci meg maximum 70 helyett 72 fpst csinál, mert egyszerűen nem az a szűk keresztmetszet.
Egyébként nem tudom miért kell kezdeni a "nem eri meg leallni veled" szintű dumát, mert annyit írtam, hogy szerintem nem éri meg az intel prociba befektetett pénz egy ilyen konfigurációban. Ennyi erővel pont veled nem éri meg leállni, mert eldöntötted, hogy érvektől függetlenül igazad van.
Nekem ugyanannyi fpsem van az phenom II 965 + hd6950-es kártyámmal, mint az egyik haveromnak az sandys i7 + 6950-el, csak az övé sokkal többe került. Oké, játékon kívül veri a gépemet, de játékban ugyanazt tudják. => szűk keresztmetszet a VGA.
radobsz 15ot vagy meg annyit se, es van egy inteled ami minden tekintetben veri az amdt. abbol meg vehetsz legjobb esetben egy 60gbs ssdt. de abban igazad van hogy a legalso kategoriaba jatekra jobb az amd. csak en 160kbol mar nem azt celoznam meg. ssd-re meg kesobb kicsit konnyebb boviteni, mint processzorra. udv
Quote (CyberPunk666 @ 11 Oct 2013 11:51)
Nem, a +pénzből jobb VGA-t vennék. Szóval ha rádobunk 10-20-30+ ezret, akkor 7950 lenne az a fejlesztés, amit meglépnék. Utána a 7970 és csak utána bármilyen más (intel, ssd, egyebek).
hat azokat a kartyakat mar valoszinuleg nem szolgalja ki a gyengebb amd processzor. nezz utana tesztekben. de persze lehet nem dobhatunk ra, ha fix a keret. en ha gepet vennek akkor vga cpu lap ram a tobbit meg osszekukaznam valahonnan. szoval hajra innentol radbizom.
This post was edited by fleSs on Oct 11 2013 03:53am