Quote (Jancsipapa @ 12 Sep 2013 00:01)
oké, remek alany vagy akkor:
Te, mint focista, aki ebből élsz (ezt mondjuk nem tudom, de tegyük fel), hogy éreznéd magad, ha nem mernél kimenni az utcára, mert pár agyatlan úgy gondolja, hogy téged meg kell verni a rossz teljesítményed miatt? De akkor ne csak rád gondoljunk, hanem legyen egy testvéred, akiről kajak megmondják, hogy a rokonod (Dzsudzsák pont ilyen, az egyik debreceni plusban valami női rokona volt, mondom bazzeg ennek a csajnak úgy hasonlít valakire az arca, erre látom, hogy a kitűzőjén a Dzsudzsák név szerepel) és mondjuk pár bölény jól megrúgdosná?
És ezek az emberek állítólag azok, akik a te csapatodnak szurkolnak!
Biztos, hogy úgy vélekednél, hogy ó, szar voltam, kussolok? A válogatott labdarúgó komolyan olyan 'hivatás', ami életveszélyes rád és a családodra nézve? Nem Dél-Amerikában vagyunk, ahol kivégeztek egy focistát az öngólja miatt!
(vagy mégis?)
Mondom még egyszer, ugyanúgy csalódott vagyok, ugyanúgy nem vagyok elragadtatva az eredménytől, a kilátásoktól, de attól még ők is emberek és ez egy játék végtére is, nem? Ugyancsak rühellem Dzsudzsákot is alapvetően, meg a legtöbb ilyen 'a haj mindig tart' focistákat, viszont nem normális a mostani helyzetük! A politikusoknak is elég kemény védelemmel kell rendelkezniük, de ők tényeg el tudják baszni az életed egy-két remek gondolatukkal, de a focista hogy okoz neked anyagi kárt?
Én ugy gondolom hogy menjen fel a pályára ugy hogy ez ne következzen be...
Legalább is én mindig igy teszek, főleg most hogy kb 4 meccsből 3on mi is kikaptunk és hidd el a bunko paraszt falusi is tud ugyan olyan lenni mint a válogatott huligán.
Sőt még rosszabb mert másnap ugyan ugy össze futok a boltban, kocsmában stb helyen vele.
AMugy nem élek ebből sőt semmi pénzt nem kapok azért mert focizok, még is minden egyes vereségnél elszégyellem magam és nem háborgok ha a szurkolo szid de minden megteszek azért hogy ne így legyen. (Nógrád megye Megye I. felnőtt)