Quote (jarabekg @ 15 Aug 2013 14:13)
igazából ilyen ingyenpiás akció volt, 4,5 k ért annyit és kb azt ittál amit akartál, mindannyian jól bebasztunk, két unokaöcsém kiosztott egy ott dolgozó srácot aki rájuk szólt hogy hogy egyszerre csak egy pohár piát vigyenek el, ezután az unokaöcsém véletlen hozzáért egy pultos lányhoz, a srác pedig kapva kapott az alkalmon és kidobatta őt, megpróbáltam jóarc békítő ember lenni, ezért engem is kidobtak. Kint álltunk a hely előtt, a kidobó ránkszólt hogy húzzunk arrébb 10 méterrel, én meg sértettségből annyit mondtam, hogy nincs joga megmondani hogy idekint hol álljak, erre nekem esett az állat, hármat bemosott, meg megrugdosott egy kicsit. kihívtam a rendőröket, látleletet vetettem, elmentem a rendőrségre etc, ennyi volt.
Ez a story elég érdekesen hangzik. Ugyan egyértelműen az a véleményem, hogy nem üthet meg, de nekem kicsit egyoldalúnak hangzik a dolog.
Például az a kiosztás az mennyire volt kiosztás, mert minden ilyen helyen általában az a szabály, vagy minimum az illem, hogy egyesével kéred ki amit fogyasztasz. Máshol sem szoktak kiadni egyszerre 8 sört 1 darab korlátlan jegyre. Különben minden társaságban csak 1 ilyet vennének és húszan innának. Mondjuk egy rövid + sör vagy hasonló kombinációba meg még soha nem kötöttek bele. De ez az én tapasztalatom, aztán lehet neked más. Szóval nem tudom milyen stílusban osztotta ki, de ha hasonlít rád, akkor nem csodálom, hogy már várta az alkalmat, hogy belétek köthessen és kidobasson.
Mi az a "véletlen hozzáért" ? Fellökte véletlen? Esetleg miután részegen kiosztotta utána még neki is ment, mert be volt baszva? Hogy volt az a véletlen hozzáérés?
Lehet amúgy kifogtál egy idegbeteget, de a nincs jogod megmondani, hogy idekint hol álljak, egy picit kevésnek hangzik. Vagy volt előzménye, vagy volt még több is, nem? Ennyire még az idegbetegek sem szoktak ugrani.
Mindemellett szerintem elfogadhatatlan, hogy megüssön, csak nehezen hiszem, hogy csak úgy nem tetszettetek és ezért kidobtak majd megvertek.