Quote (xGurke @ Jul 20 2013 01:47pm)
Innentől : sztorik amik pina nyalás közben történtek. Emlékszem egyszer valaki mesélte, hogy gombás volt a csaj pinája, de már nem emlékszem pontosan hogy volt, leírhatná megint.
Nekem nincs sok izgalmas, 1-2x ránk nyitottak Ivettel, de semmi nagy szám
Csak egy jut most hirtelen eszembe : torkomat műtötték + a mandulámat is kivették úgy hogy be volt gyulladva, tehát ilyen top lel móka volt, tele volt varratokkal + ilyen geci szivacsokkal az egész torkom ilyen ~10 centis szakaszon
Az orvos elmondta, hogy se hajmosás, se szilárd kaja, se fürdés, se szexuális élet, se előre dőlés, se akármilyen fizikai megterhelés, se köhögés, semmi, mert felszakadhatnak a sebek a torkomban és akkor kurva nagy para van
2 nappal rá nyalom a csajt, érzem hogy valami kis véres íz van a számban
Na mondom ez fasza, mindegy folytatom
Egyre erősebben érzem az ízt, pár csepp már van a lepedőn is
Szólok, hogy na jó ez elég volt, szólhattál volna, etc
Wtf, 2 hét múlva fog megjönni
Megáll a szívem
Felszakadtak egy részen a sebek a torkomban
A következő fél órában ömlött a torkomból a vér, azt hittem belefulladok, kurva szar volt
Másnap vissza is kellett mennem a kórházba megnézetni
lehet nem erre gondolsz,egyszer csoporttársam mesélte, hogy a haverjáék legénybúcsúra felbéreltek 1 kurvát, és lebizniszelték vele, hogy mindenki kinyalhatja (????), és a srác az utolsók között volt
másnap már kurvára fájt a szája, elment az orvoshoz, és valami 5 fajta gomba meg nem tudom milyen fertőzések voltak a szájában
10/10 totally worth it