Quote (jarabekg @ 12 Jun 2013 17:19)
every fucking semester
csak annyi, hogy
>a vegen mar nem eri meg bejarni orara, mert akkor ugy sem leszel kesz a beadandokkal
>veletelen valami kulalakon vagy minimalis dolgon elcsuszol akkor rogton megbasznak
>az a ami nalatok 3,5-4 az nalunk 2-2,5 max
keptelen vagyok komolyan venni, ha ugy csinalnam belezakkannek, nem nekem valo ez
Ha 30 kreditet csinálnék, akkor lenne az 4.5 is. Az ösztöndíjiátlagom az lesz is annyi ebben a félévben

Nálatok a 39 kredit sikeres teljesítése egy félév alatt, kb átlagtól függetlenül is elég durva.
tfw köv tavaszi szemesztertől alig lesz tárgyam, mert mindent megcsináltam előre ^^ lol lesznek ilyen 20-25 kreditjeim a hátralévő félévekben.
Amúgy a bme-ről kandóra átjövőknek pár nagy típusa van:
-innen is kibukik.(többség)
-csúszik, mint az állat. (másik nagy létszámú társaság)
-rájön, hogy tanulni is kéne, és itt már azt is csinálja, így hármasokkal halad, néha bukik csak. (bár azért a másodszor tanulja dolog összehasonlíthatatlanná teszi az eredményét)
-nem kibukott a bme-ről csak nem akart ott szopni, itt stabil négyes átlaggal végezi (egy darabot ismerek ilyet)
A bmen keringő, "aki innen kibukik az négyes ötössel végzi a kandót" egy kibaszott nagy faszság.
Aki itt négyes vagy feletti átlaggal megy, az el tudná végezni a bme-t is, mert olyanok nem buknak át ide, egy sem...
inb4 sylke meg az ilyenek minden szarja.
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 12 2013 09:39am