Quote (Senee @ Jun 6 2013 04:53pm)
fájnak a velőtrázó igazságok
a fiatalságnak meg nem erről kell szólnia, igaz-e
: DD
nem tudom, hogy miből gondolod, hogy akárkit szórakoztatsz, és nem tudom elképzelni sem milyen lehet olyan istentelenül butának lenni, hogy ezeket a borzasztó légbőlkapott képlékeny marhaságokat be tudd magadnak magyarázni.
én próbálnék kooperatív módon segíteni neked, mert látom, hogy magadtól nem vagy képes a változásra (pedig ez mindanyniunknak érdekében állna, te fejlődnél, mi meg nyugodtabban fúrumozhatnánk). De végtelenül reménytelen vagy, mert annyira ragaszkodsz a saját élethazugságaidhoz. Itt írogatod, hogy miért nem nézünk magunkba állandó jelleggel. Szeritnem a subon már csak egyetlen ember van, aki nem nézett szembe saját magával, és az te vagy - nem véletlen. Ha megtennéd, nem a világtól, hanem saját magadtól lenne hányingered, és be kellene ismerned, hogy a saját nyomorúságodért senki más nem felelős csak te, míg így itt hurrdurrkodhatsz és mehetsz egy ksi figyelemért cserébe mindenki agyára, és külön hibáztathatsz minket is azért mert rossz neked, és így végülis jobban érezheted magadat.
Egy egészséges férfi vagy egy középosztálybeli családból. hogy nem viszed semmire az csak is a te hibád. Hogy itt folyika szádbóla szar, az nem görbetükör, hanem olcsó figyelemhajhászás. Épp emiatt az embereket nem szórakoztatod, hanem idegesíted. Amíg ezeket nemfogadod el mint alaptézisek, addig kár is postolnod ide akármit, úgy is csak flame elsz belőle, mert igen, vannak olyan emberek, akik hevesebb vérmérsékletűek és nem fogják megállni hogy elküldjenek az anyádba.