d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kviz Játék > Film!
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,257.50
Apr 7 2013 03:15pm
Quote (CyberPunk666 @ 7 Apr 2013 23:09)
neked mi bajod van? Miért írsz faszságokat az egyetlen embernek aki nem szokott téged elküldeni a büdös picsába? Zavar, hogy valaki nem aláz folyamatosan? Igényled, vagy mi?

Mit vársz egy degenerálttól?
Member
Gold: 1.00
Quote (Senee @ 7 Apr 2013 23:13)
te is megtetted multkor a googlezz hurrdurr posttal a /care topicban
mert nehéz volt beirni két szót, inkább flameltünk helyette 4-5 postnyit, az egyszerübb :XD:XXG:DGXDGH:XDH?xshxsghxdm,g.édg ofc

igen igénylem
ha normálisan írok is csak ugatás van ugyhogy ha ez kell neketek tessék
itt van

lehet ugatni
és most legalább jogosan is metrt nézd imiylern hülye vagoyk omg X:DXD:GX:DXD:Gxd
X:XD:XD:XD:XD:
enyi smiley X:DXXD:XD:XD

rugjatok belém

XD:XD:GXDGH:DGXDG:XDG

de jó

Az nem neked szólt, hanem arra kb mindenki ezt kapta volna, így nem mondhatod, hogy külön te lettél leugatva, mert nem.
Amúgy nem tudom miért sírsz, ha közben meg nekiállsz és provokálsz. Tök normálisan szóltam hozzád, te meg direkt szítani próbálod, hogy legyen valami.
Member
Gold: 834.97
google reverse image search
Member
Apr 7 2013 03:18pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 7 Apr 2013 23:15)
google reverse image search

jégkorszak 4

Quote (Genthor @ 7 Apr 2013 23:15)
Mit vársz egy degenerálttól?

Nem ok, hogy én is felvegyem a szintet.

Csak sylke tudja kihozni belőlem az állatot. Valahogy ő képes arra, hogy akkor, úgy és ott szúrjon, ahol, amikor, ahogy felidegesít. Pedig a való életben nagyon türelmes vagyok, maximum kicsit szarkasztikus, de ennyi.
Esetleg még smat tud néha, de az nem olyan durva. Azt talán még élvezem is, levezetek egy kis feszültséget.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 7 2013 03:20pm
Member
Gold: 343.00
Apr 7 2013 03:21pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 7 2013 09:15pm)
Az nem neked szólt, hanem arra kb mindenki ezt kapta volna, így nem mondhatod, hogy külön te lettél leugatva, mert nem.
Amúgy nem tudom miért sírsz, ha közben meg nekiállsz és provokálsz. Tök normálisan szóltam hozzád, te meg direkt szítani próbálod, hogy legyen valami.

azt se értem amúgy másokat is miért kell leugatni ha kérdeznek valamit, hogy googlezzon
hát akkor egyáltalán minek van ez a subforum? felét le lehetne torolni mert ott a google meg irtak már rola mások is

meg az is kiakaszt hogy a gyerek postolt egy topicot h diablo3 help és akkor enceB is lefogyatékosozza
mintha nem férne el a sok rissz-rossz spamtopic között még egy hányadék. de ofc fogyatékos szerencsétlen gyerek akit épp idevett a rossebb

amikor megsebeznek akkor vérzem és még szenzitívebb leszek minden apró dologra
és akkor nem esik jól az se ha vki egy szimpla egyszerű kérdésre pl nem tud beirni 2 szót, mert nehogymár segitsen hát ott a google hát ilyen fogfyatékos vki h nem gooogléz omgomg

és igen mikor tele lesz a faszom akkor már direkt csinálom ezeket a szarságokat mert minek irjak normálisan semmi értelme nincs, a sok tahónak mindenre ugyanaz a válasza
Member
Apr 7 2013 03:30pm
Quote (Senee @ 7 Apr 2013 23:21)
azt se értem amúgy másokat is miért kell leugatni ha kérdeznek valamit, hogy googlezzon
hát akkor egyáltalán minek van ez a subforum? felét le lehetne torolni mert ott a google meg irtak már rola mások is

meg az is kiakaszt hogy a gyerek postolt egy topicot h diablo3 help és akkor enceB is lefogyatékosozza
mintha nem férne el a sok rissz-rossz spamtopic között még egy hányadék. de ofc fogyatékos szerencsétlen gyerek akit épp idevett a rossebb

és akkor nem esik jól az se ha vki egy szimpla egyszerű kérdésre pl nem tud beirni 2 szót, mert nehogymár segitsen hát ott a google hát ilyen fogfyatékos vki h nem gooogléz omgomg

és igen mikor tele lesz a faszom akkor már direkt csinálom ezeket a szarságokat mert minek irjak normálisan semmi értelme nincs, a sok tahónak mindenre ugyanaz a válasza

Ha van valaminek dedikált topic, ami az első oldalon van, akkor az egyszerű viselkedés. Ha valakit ennyire nem neveltek meg, akkor másnak kell rászólni.
Ha valakit nem tanítottak meg, hogy ne dobja el a szemetet, vagy köszönjön, ha megérkezik valahova, akkor meg kell tanítani.

Ha pedig valaki megkérdezi például, hogy honnan lehet letölteni az avastot és az az avast.com, akkor őt meg önállóságra kell nevelni.

Amúgy egy bizonyos pontig általában normális voltál és nem tudom miért jutottál el a végén ide. Néha amikor 1-2 dologhoz tök normálisan szólsz hozzá, és pont nem köt beléd senki, mindig addig feszíted, hogy valaki lehordjon.
Néha nem tudom eldönteni, hogy direkt trollkodsz, vagy te ezt így érzed.
Member
Gold: 145.00
Apr 7 2013 04:13pm
mennyi tldr
cp csak az idődet pazarolod seneevel amúgy, fölösleges neki bármivel kapcsolatban is válaszolni
Member
Gold: 206.00
Apr 7 2013 11:58pm
Quote (TouchCow @ Apr 8 2013 12:13am)
mennyi tldr
cp csak az idődet pazarolod seneevel amúgy, fölösleges neki bármivel kapcsolatban is válaszolni

dehogy az, én marhajól szórakozom közben :D
Member
Gold: 122.92
Apr 8 2013 06:22am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 7 2013 11:18pm)
jégkorszak 4

dno, nekem elsőre kiadta mindet
Member
Gold: 279.00
Apr 8 2013 08:39am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (Senee @ 7 Apr 2013 23:21)

dédelgessük még a sok nyomorultat, igen. és csodálkozol, hogy miért lettél 26 éves korodra egy parazita féreg. :thumbsup:
Go Back To Magyar Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll