Quote (Senee @ 7 Apr 2013 23:21)
azt se értem amúgy másokat is miért kell leugatni ha kérdeznek valamit, hogy googlezzon
hát akkor egyáltalán minek van ez a subforum? felét le lehetne torolni mert ott a google meg irtak már rola mások is
meg az is kiakaszt hogy a gyerek postolt egy topicot h diablo3 help és akkor enceB is lefogyatékosozza
mintha nem férne el a sok rissz-rossz spamtopic között még egy hányadék. de ofc fogyatékos szerencsétlen gyerek akit épp idevett a rossebb
amikor megsebeznek akkor vérzem és még szenzitívebb leszek minden apró dologra
és akkor nem esik jól az se ha vki egy szimpla egyszerű kérdésre pl nem tud beirni 2 szót, mert nehogymár segitsen hát ott a google hát ilyen fogfyatékos vki h nem gooogléz omgomg
és igen mikor tele lesz a faszom akkor már direkt csinálom ezeket a szarságokat mert minek irjak normálisan semmi értelme nincs, a sok tahónak mindenre ugyanaz a válasza
Ha van valaminek dedikált topic, ami az első oldalon van, akkor az egyszerű viselkedés. Ha valakit ennyire nem neveltek meg, akkor másnak kell rászólni.
Ha valakit nem tanítottak meg, hogy ne dobja el a szemetet, vagy köszönjön, ha megérkezik valahova, akkor meg kell tanítani.
Ha pedig valaki megkérdezi például, hogy honnan lehet letölteni az avastot és az az avast.com, akkor őt meg önállóságra kell nevelni.
Amúgy egy bizonyos pontig általában normális voltál és nem tudom miért jutottál el a végén ide. Néha amikor 1-2 dologhoz tök normálisan szólsz hozzá, és pont nem köt beléd senki, mindig addig feszíted, hogy valaki lehordjon.
Néha nem tudom eldönteni, hogy direkt trollkodsz, vagy te ezt így érzed.