Quote (Eoghan @ Mar 17 2013 05:38pm)
nem irónia
xy azért mondjon le, mert nem bírtak megszervezni egy rohadt hóeltakarítást és emberek rekedtek a hidegben a trehányságuk miatt
a '48-49-es revolúsönt egy közös hóeltakarítással emlékezték meg együtt az osztrákok és a magyarok
de persze könnyű fotelforradalmárkodnom nekem is, de ha én is tévét néznék meg rádiót, akkor lehet simán elindultam volna a dolgomra
Erről van szó, hogy a magyar ember mindenhez ért, legyen az politika vagy foci, vagy bármi más, amit éppen lehet fikázni. Nem tisztem eldönteni hogy a rengeteg interneten köpködő mennyivel jobban tudja, hogy kell lezavarni egy ilyen országos helyzetet, amikor egyszerre több ezer helyről érkeznek riasztások. Nyilván jobban el tudná osztani az erőforrásokat, megrendelni a gépet, embert, ki hova, mit csináljon, mi a fontosabb stb. És a szegény autósnak még a lába sem kezd el fázni, már mosolygós egyenruhások kopogtatnak az ablakán meleg itallal a kezükben a hó pedig csak úgy elillant az utakról.

Igen, sajnos szar ügy, és sajnálom azokat akik kint rekedtek a hidegben, de az internet is csak arra jó, hogy felnagyítsuk a bajt, és egymás szájába adjuk az uszító szöveget.
Amúgy meg mondjon le a Jóisten, ha már ilyen idők küldött ránk. Liberalizmus van, a magyarnak pedig joga van nem elhavazódni.