d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Nem Engedi A Cimet > Adsfasdf
Prev12345627Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Mar 5 2013 07:59am
Quote (Inakwo @ Mar 5 2013 01:58pm)
én biztos hogy a szavazok a jobbikra
nincs az az isten..

mi
Member
Gold: 931.79
Mar 5 2013 08:02am
Quote (josheide @ Mar 5 2013 02:40pm)
A melyszegenysegben elok helyzete valoban tragikus, de nem vonhatja meg az allam egyik pillanatrol a masikra a tamogatast, mert akkor csak egy meg brutalisabb bunozesi hullamot inditanank. Talan a Jobbik merne ez ellen tenni de a modszereik ismetelten megkerdojelezhetok. Nem a  sok gyerek a baj, hanem a meggondolatlanul sok gyerek.

Én nem venném el a támogatást viszont szigorúan szabályoznám a születést. Nem a cigányt hibáztatom amiért 10 gyereket csinál hanem az államot ami ezt lehetővé teszi, sőt támogatja. Nincs meg a 8 általános? Nem lehet gyereked. Aki a mai világban ahol 16 éves korig kötelező az iskola, nem képes elvégezni a 8 osztályt az szülőnek sem alkalmas.

This post was edited by iFeelAlone on Mar 5 2013 08:02am
Member
Mar 5 2013 08:03am
Quote (lacketto @ Mar 5 2013 01:51pm)
nemtom hany ilyen topic lesz meg de hunsubon szerintem 20 ev mulva is a jobbikra fognak a legtobben nyomni.

20 even belül azért remélem lesz valami jó kis forradalom ahol felakasztjuk, lefejezzük a jelenlegi retkeket és addigra lesz valami szép világ ahol a jelenlegi pártok nevei már csak a történelem könyvekben fognak szerepelni
Member
Gold: 80.00
Mar 5 2013 08:04am
Quote (iFeelAlone @ 5 Mar 2013 15:02)
Én nem venném el a támogatást viszont szigorúan szabályoznám a születést. Nem a cigányt hibáztatom amiért 10 gyereket csinál hanem az államot ami ezt lehetővé teszi, sőt támogatja. Nincs meg a 8 általános? Nem lehet gyereked. Aki a mai világban ahol 16 éves korig kötelező az iskola, nem képes elvégezni a 8 osztályt az szülőnek sem alkalmas.

ez egyebkent szep, de ha megis lesz gyereke, akkor azzal mit csinalsz? elveszed tole es megy allami gondozasba? az gyakorlatilag meg tobb penzt vinne el, mint kifizetni azt a kis tamogatast, es nem is lenne visszatarto ereje, csak csinalnak a gyerekeket, nem kell eltartani ugyse, majd allambacsi elviszi, csak tobb lenne a cigany gyerek szerintem.
Member
Gold: 2,366.74
Mar 5 2013 08:04am
Quote (Senee @ 5 Mar 2013 14:59)
mi

editeltem csak telorol vagyok
Member
Mar 5 2013 08:05am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 5 2013 02:04pm)
ez egyebkent szep, de ha megis lesz gyereke, akkor azzal mit csinalsz? elveszed tole es megy allami gondozasba? az gyakorlatilag meg tobb penzt vinne el, mint kifizetni azt a kis tamogatast, es nem is lenne visszatarto ereje, csak csinalnak a gyerekeket, nem kell eltartani ugyse, majd allambacsi elviszi, csak tobb lenne a cigany gyerek szerintem.

meg kéne határozni, hogy ha 16-18 éves korodig nem vegzed el az altalanost akkor elköttetnek

This post was edited by Senee on Mar 5 2013 08:05am
Member
Gold: 5,390.00
megmondom őszintén perpillanat ötletem sincs, az utóbbi időben nem követtem ezeknek a kis ellenzéki pártoknak a munkásságát eléggé, hogy releváns döntést hozzak.

viszont a társadalmi felelősséget érzem, mert látom, hogy akik egy pillanatra még csak érdeklődésszerűen sem foglalkoznak a politikával simán elmennek szavazni a fideszre.

Ezt nem akarom még egyszer, mert ez gyakorlatilag az elmúlt időszak legrosszabb legkatasztrófálisabb legdemagógabb 3 éve volt, szóval valószínűleg ha nem lesz valami ellenzéki koalíció akkor abból a szimpatikusabbra. Ha nem akkor csak simán a legerősebb ellenzéki pártra.
Member
Gold: 2,366.74
Quote (Cpt_Ghost @ 5 Mar 2013 15:04)

lelőni
Member
Mar 5 2013 08:07am
Quote (jarabekg @ Mar 5 2013 02:05pm)
megmondom őszintén perpillanat ötletem sincs, az utóbbi időben nem követtem ezeknek a kis ellenzéki pártoknak a munkásságát eléggé, hogy releváns döntést hozzak.

viszont a társadalmi felelősséget érzem, mert látom, hogy akik egy pillanatra még csak érdeklődésszerűen sem foglalkoznak a politikával simán elmennek szavazni a fideszre.

Ezt nem akarom még egyszer, mert ez gyakorlatilag az elmúlt időszak legrosszabb legkatasztrófálisabb legdemagógabb 3 éve volt, szóval valószínűleg ha nem lesz valami ellenzéki koalíció akkor abból a szimpatikusabbra. Ha nem akkor csak simán a legerősebb ellenzéki pártra.

szerintem meg az mszp-re
mert nem élnek most se jobban és azért azt még a legutolsó hülye is érzi, hogy nem jó így
csak ugye a memóriája mint a halé
és kb ennyi telik tőlük, hogy; "MOST NEM JÓ? AKKOR MSZP!!!!!!" 4 éve meg mit csinált? "MOST NEM JÓ? AKKOR FIDESZ!!!"
Member
Gold: 2,496.00
Mar 5 2013 08:08am
Quote (josheide @ Mar 5 2013 02:40pm)
Barmennyire primitiven is de eleg nagy problemait fogalmaztad meg a magyar tarsadalomnak.

A Zsiga Marcell es tarsai ugyek: egyetertek, ilyen esetekben a legszigorubb elbiralasban reszesulnenek a politikusok es az utolso fillerrol is el kene szamolniuk. Jelenleg erre a problemara a Fidesz es az MSZP nem igazan kinalnak megoldast, hanem a jol megszokott utat jarnak. A Jobbik es az Egyutt valoszinuleg tenne a korrupcio ellen de melyik lenne hatekonyabb / elfogadhatobb a 21. szazadi demokraciaban, abban nem vagyok biztos.

Gurcsany azt nem bizonyitotta senki, hogy loptak volna, de persze a korrupcio naluk is biztos jelen volt. A hires oszodi beszedeben azt mondta, hogy hazudtak reggel delben meg este, nem azt hogy loptak. Es bar nem mert hozzanyulni egy fontosabb tarsadalmi problemahoz sem, nem tartom rossz szakembernek, csak mint politikus nincsen mar jovoje.

A parlamenti vitastruktura A nyaron voltam eleg sokat a parlamentben es elmondhatom hogy ez csak a jeghegy csucsa. A partok ahol tudjak gancsoljak el egymast, es a vitakulturarol a Jobbik peldaul hirbol se hallott. Sajnos ez a demokracia hatranya, ha onkenyuralom lenne persze nem pofazna ennyit a sok politikus, de valoszinuleg mi se beszelhetnenk szabadon politikarol egy forumon.
A melyszegenysegben elok helyzete valoban tragikus, de nem vonhatja meg az allam egyik pillanatrol a masikra a tamogatast, mert akkor csak egy meg brutalisabb bunozesi hullamot inditanank. Talan a Jobbik merne ez ellen tenni de a modszereik ismetelten megkerdojelezhetok. Nem a  sok gyerek a baj, hanem a meggondolatlanul sok gyerek.

Anno ifjonti lelkesedesemben en is a Jobbikot tarottam a legigeretesebb partnak, es bar nem vagyok ra buszke anno rajuk szavaztam. (lol joshi lol) Azota merseklodtem es sokat tanultam es jelenleg ugy latom, hogy a radikalizalodas sosem megoldas. Viszont barmennyire probalkoztam is nem talaltam hasonlo helyzetben levo orszagot ahol egy ekkora aranyu kisebbseg ennyire lezullott volna es abszolut nem lenne kozeposztalybeli kepviselete.

Szerintem a Jobbik kulonosebben nem radikalis. Ha a programjukat nezem(amirol leginkabb csak beszelnek) es nem az ilyen irjuk ossze a zsidokat stilusu megnyilvanulasaikat, az nem tulsagosan radikalis, szerintem.

Amugy meg az 1900as evek elejen egy diplomataknak keszult kezikonyvben ugy jellemztek a hazai politikat, hogy a magyar nacionalistak, buszkek a nemzetukre, hagyomanyaikra, tortenelmukre. De ez a magyaroknal nem is lehetne maskepp. (nem emlekszem a pontos idezetre, de a lenyege valami ilyesmi)
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345627Next
Add Reply New Topic New Poll