Quote (ecneB @ Jan 31 2013 06:47am)
Teszteltuk egy kicsit.
Minosegileg egyaltalan nem panaszkodhattunk, azt kaptuk amire vartunk. Narracio hihetetlen jo (yes it's me, the cave, the talking cave :D), grafika szepen kidolgozott, reszletes, de nem agyon csicsaszott shaderezett valami, a sotet atmoszfera illik a jatekhoz, zene pedig kellemes, nem tul eroltetett, de azert megadta a kello hangulatot. Sajnos az iranyitas csapnivalo, sokszor bugos, de ettol fuggetlenul legalabb keszitettek hozza leirast, hogy mikent kell hasznalni a karaktereket.
Kezdesnel a harom karakter a kovetkezo volt: Hllbilly, Scientist es Twins (utobbiaknal nagyon jol nez ki az ijeszto szempar, bar a special ability-jet meg nem igazan tudtuk hasznalni egy alkalmon kivul). Elkezdtunk haladni a Cave-ben, majd Hillbilly tortene kovetkezett. Itt mar szep szammal akadtak fejtorok, egy laza orat siman elhulyultunk. Maga a jatek eleje egyaltalan nem ugralasra-akciora van kihegyezve, tenyleg a fejtorok kaptak a fo szerepet.
Most a Twins tortenetenek megismeresenel hagytuk abba, nem lehet egyszerre sokat tolni, imo. Elegge farasztoak az allando puzzlek es neha elegge nyakatekertek.
Hint rendszert hianyolom egyedul, nehez lehet annak, aki most ismerkedik a kalandjatekokkal. Ennek teljes hianya pedig siman kedvet szegheti barkinek. Egy aprobb hianyossagot kell meg felronom, az angol feliratozas hianyat. Mi este neztunk ra, nem akartam bomboltetni max hangeron es sokszor nem tudtam elcsipni minden kifejezest ez altal, a felirat sokat segitett volna (hallas karosultaknal pl. nem tudom mi a helyzet...).
Mindent osszevetve egy nagyon nem mindennapi minosegi jatekot kaptunk kezhez, ami par oromteli orat meg biztosan fog szerezni. Varom a folytatast es orulok, hogy a kalandjatekok a reneszanszukat kezdik elni.
van felirat options/sound
mi 3szor jatszottuk vegig h az összes karakter történetét megismerjük. aljas gyilkos egytől egyig. The Time Traveler's Museumot ne hagyd ki