nekem is így volt, általánosba lettem masszív kocka, érdekes mennyit tud egy ilyen esemény változtatni az ember életén, én 1-3 évbe még az első sulimba imádtam járni, mindenki szeretett és tisztelt, kurva jó volt, meg ott még alfa voltam, képes voltam folytogatni a legjobb haverom mert eldöntötte a kockaváramat

aztán elváltak, elköltöztünk, én magambafordultam, jobbhíján elkezdtem kockulni, igénytelen lett a külsőm, a vállam beesett, full lúzer, mindenki baszogatott elég masszívan (mindennapos volt h szünetekbe csak úgy odajöttek leköpni, vagy h kaja után én voltam a törülköző, vagy pl ha valakinek szar kedve volt odajött ütni xd), anyám átvitt másik suliba, na ott még szarabb volt...
aztán a megváltás a középsuli volt, habár még 9.be is egy kalap szar voltam de legalább beilleszkedtem egy társaságba akikkel tök jól elvoltunk, aztán elkezdtem normalizálódni, ennek a csúcspontja az volt hogy 10. év végén elkezdtem edzeni, szal 11-12re kifejezetten normális külsőm lett
de hiába vagyok már 22 éves, és már 8 éve hogy ezek a dolgok megtörténtek még mindig társadalmilag egy szar vagyok, és a külsőm miatt ez úgy csapódik le az emberekbe hogy full beképzelt vagyok (pedig inkább pont önbizalomhiány :D)
és habár szeretnék ezen változtatni de nem tudok... :/