Quote (Anarkin @ 27 Dec 2012 18:19)
egy kód generálása konstans idő (max pár feltétel és első ránézésre egy időben max 3 utasítás)
szóval ezt hívhatjuk 1-nek..
ha ez elméleti síkon 1, akkor 1 mp alatt annyit tud legenerálni ami a proic dobozára van írva
itt inkább az befolyásolja, hogy az a bizonyos konstans-szorzó mekkora.. lehet 10 is, és akkor annyival lassabb, ez áll fenn sima gépek esetében
de ha van egy olyan cpu ami erre be van tanítva hardware-esen, akkor jóeséllyel a fenti eset áll fenn
pár hete volt cikk, hogy osszekotottek tobb VGA-t, es 8 vagy 9 karakterig "pillanatok" alatt legenerálta a lehetőségeket, mert összeültettek kilóra 40 matekost akik átemelték a sima 5 soros léptető algoritmust ilyen 3d-miafaszomra, amiket a vga egy az egyben kezel
meg pesze erre gondolom jön a profilozás, adott személy vagy célközönség irányába, tonna statisztikával, és megezerszerezik a hatékonyságát
lényeg ami lényeg: hülyeség a legrosszabb esetet nézni
végre 1 normális poszt, köszi!
igen, ezeket már átnéztem ma, de azt még nem számoltam ki mennyi műveletet tud elvégezni a CPU-m, kb olyan 12-13 CO-al 13+

olyat láttam, hogy kódtörésre használtak VGA-at (nvidia CUDA meg ati OpenCL) quad SLI gtx 295 volt a top, viszont nem volt 4x gyorsabb egy 5870-nél