Quote (beni @ Nov 29 2012 02:24pm)
Nekem legalább 15 fülesem ment tönkre és volt közte márkásabb 8-9-10 ezer forintos is (AKG és társai). Egyik sem bírta két hónapnál tovább, leszámítva az applet ami már egy éves. Pont úgy néz ki, mint Eoghan által postolt darab, de az is az utolsó egy hónap sérülése. Hozzáteszem, hogy minden egyes nap használtam szinte kivétel nélkül.
Nem vagyok egy vájtfülü, de minőségre sem tűnik annyira rossznak. Mondjuk annyira nem is extra, hogy dicshimnuszt zengjek, de pusztán azért, hogy már 6x annyit élt, mint az átlagos fülesem már bőven kiérdemelte a szeretnivaló titulust.
Az új apple füles pedig sokkal jobban benyúl a hangjáratba is, gondolom ezért is van, hogy intenzívebben hallani a hangokat, főleg a mélyeket.
nem tudom ,hogy milyen műfajú zenéket hallgatsz, de ha tesztelted az új fülest, akkor írhatnál róla pár sort, hogy miket tapasztaltál vele.
haveromnak elég shrek füle van, ezért nem szereti ezeket a "lapos" membrántakarójú füleseket és akar venni egy ilyen apple earpodot, mert viszonylag emberi áron adják és vélhetőleg a füléből se esik ki.
kb. 1 évig használt egy sennheiser MM30i fülest, de csúnyán kontaktos lett.