d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Magus
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,694.20
Nov 14 2012 08:33am
Quote (Senee @ 14 Nov 2012 15:31)
ha tudod, hogy ilyen hurrdurr szétbaszok mindenkit emberke akkor csináld úgy a történetet, hogy emiatt bajba keveredik és akkor ahhoz fűzd hozzá a küldetést, a problémát amit meg kell oldani
pl ok, leüti, elmennek aludni, de utána jönnek a haverjai és ki akarják majd őt csinálni és hogy befejezze ezt az egészet ki kell végezniük a család fejét :XD:XD

van egy kardja, valami Vérnyelő a neve, bár tápos, de amúgy vannak mellékhatásai is: pl. ha a kard x távolságra van tőle akkor gyötrelmeket okoz neki, akármikor ellene fordulhat, stb.
Member
Gold: 0.00
Nov 14 2012 08:35am
Quote (Ghostmasterq @ 14 Nov 2012 15:33)
van egy kardja, valami Vérnyelő a neve, bár tápos, de amúgy vannak mellékhatásai is: pl. ha a kard x távolságra van tőle akkor gyötrelmeket okoz neki, akármikor ellene fordulhat, stb.

tfw 1 kezemen meg tudom számolni, hány mágikus fegyver/páncél volt nálunk az évek során
Member
Gold: 343.00
Nov 14 2012 08:36am
Quote (Ghostmasterq @ Nov 14 2012 02:33pm)

akkor már csak egy high skilled tolvajt kell csinálni aki ellopja és ott hagy neki egy cetlit, hogy ha kell neki vissza a kard akkor jöjjön ide és ide és akkor kezdődhet a tőrbecsalás
Member
Nov 14 2012 08:38am
Quote (Rawen @ 14 Nov 2012 15:32)
Jó, akkor a testőrök legyenek Ikrek, akik azért védik meg a nemest aki egyébként kyr, mert Morgena egyik utolsó nagy hatalmú papja, akiről egyébként senki sem tud és éppen azon fáradoznak, hogy újra felélesszék a kultuszát. Ha nem Toron közelében vagytok akkor kitalálsz valamit, hogy miért is vannak azon a helyen ahol(elveszett ereklye, szentély, nem tudom).
Amúgy nem kell minden részletnek epicnek lennie, főleg ha nem akarsz semmit kezdene a nemessel.

egyébként azt terveztem,hogy a faszi csak annyit mond,hogy ő gyűjtő, és örömmel veszi,ha hoznak neki olyat, ami szerintük értékes. Tekercseket, ilyen követ, olyan követ.
Végül valahogy elküldöm egy várba őket, ilyen csapdák, olyan csapdák, ilyen szörnyek, olyan szörnyek, aztán felvesznek valami követ ami elteleportálja őket valami másik helyre, ott is egy hasonló követ megszereznek és igy tovább, a drágakőből 3 lesz szerintem, majd végül elviszik ezt a faszinak, aki megjutalmazza őket.

/e valszeg nem csak ennyi lesz, csak igy fő vonalban irtam le

This post was edited by Ghostmasterq on Nov 14 2012 08:43am
Member
Nov 14 2012 08:39am
Quote (Rawen @ 14 Nov 2012 15:35)
tfw 1 kezemen meg tudom számolni, hány mágikus fegyver/páncél volt nálunk az évek során

nem ez az egyetlen mágikus fegyverünk, csak ezt most felhoztam példának

This post was edited by Ghostmasterq on Nov 14 2012 08:40am
Member
Nov 14 2012 08:41am
Quote (Ghostmasterq @ Nov 14 2012 02:38pm)
egyébként azt terveztem,hogy a faszi csak annyit mond,hogy ő gyűjtő, és örömmel veszi,ha hoznak neki olyat, ami szerintük értékes. Tekercseket, ilyen követ, olyan követ.
Végül valahogy elküldöm egy várba őket, ilyen csapdák, olyan csapdák, ilyen szörnyek, olyan szörnyek, aztán felvesznek valami követ ami elteleportálja őket valami másik helyre, ott is egy hasonló követ megszereznek és igy tovább, a drágakőből 3 lesz szerintem, majd végül elviszik ezt a faszinak, aki megjutalmazza őket.

hmm nem túl bonyolult de nekem ez tetcik
mondjuk lehetne küldetés a küldetésben is, hogy mikor mennek a várban, a pincében találnak egy bezárt lányt és akkor ha segitenek rajta akkor az bízza meg őket, hogy tudja hol tartották a kincseket, aztán elvezeti őket a várban egy helyre, ott esetleg lehet vmi kisebb boss és a végén akár a lány át is változhat, rájuk támad etc
vagy csak szimplán kivinni a városba és ott kiderül h vmi gazdag geci gyereke aki ad nekik pénzt

This post was edited by Senee on Nov 14 2012 08:42am
Member
Gold: 4,391.00
Nov 14 2012 09:06am
Quote (Senee @ 14 Nov 2012 16:31)
ha tudod, hogy ilyen hurrdurr szétbaszok mindenkit emberke akkor csináld úgy a történetet, hogy emiatt bajba keveredik és akkor ahhoz fűzd hozzá a küldetést, a problémát amit meg kell oldani
pl ok, leüti, elmennek aludni, de utána jönnek a haverjai és ki akarják majd őt csinálni és hogy befejezze ezt az egészet ki kell végezniük a család fejét :XD:XD

nekem a kszk-s haverom tolja ilyen szinten
emlékszem, régen huszonötezer kaland alatt összekuporgattam a tolvajommal annyi lét, hogy tudtam csináltatni egy krizoprázos gyűrűt, amivel láthatatlanná tudtam válni valami rövid időre

következő kaland után belenéztem a jegyzetébe, konkrétan úgy kezdődött, hogy "petya kipróbálja a gyűrűjét -> elfogják"

Quote (Rawen @ 14 Nov 2012 16:35)

ez meg voucs

gyűrűm volt kb az egyetlen.

This post was edited by bajcli on Nov 14 2012 09:06am
Member
Nov 14 2012 09:42am
Quote (bajcli @ Nov 14 2012 03:06pm)
nekem a kszk-s haverom tolja ilyen szinten
emlékszem, régen huszonötezer kaland alatt összekuporgattam a tolvajommal annyi lét, hogy tudtam csináltatni egy krizoprázos gyűrűt, amivel láthatatlanná tudtam válni valami rövid időre

következő kaland után belenéztem a jegyzetébe, konkrétan úgy kezdődött, hogy "petya kipróbálja a gyűrűjét -> elfogják"

ez meg voucs

gyűrűm volt kb az egyetlen.

x:DXD:
egy kis csalás nem árt, a végén úgyis lesz sok-sok lehetőséged visszaszerezni a dolgot. legalább lesz motiváció, hogy adj bele apait anyait, hogy jól játsz
ha annyira nem megy akkor úgyis a végén azt mondja, hogy látod egy kisgyereknél a kardodat... OMGWTF LEVÁGOM A GECIBE és már vissza is szerezted :DD

majd máskor ír olyan kalandot amikor a gyűrűre is szükség lesz
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll