Quote (Fej @ Sep 21 2012 11:23am)
neked egy pina a problémáid 90%-át megoldaná, javaslom tegyél valamit az ügy érdekében
:xd
már én is gyanakodtam rá
csak mindig próbálom megmagyarázni, hogy sokkal kényelmesebb egyedül, ha nem kell igazodnom, alkalmazkodnom senkihez. miért kéne nekem ugyanazt a megszokott sablont élnem mint mindenki másnak, minden madár társat választ etc.. ha végzek a sulival, lesz normális melóhelyem akkor magam is fent tudom tartani a háztartást, lévén, hogy főzni-mosni tudok, takarítani is szoktam ha meg gazdag leszek akkor majd faszverés helyett befizetek havonta 1-1 órára kurváknál és kész.
gyereket amúgy se szeretnék, nem "szülném" erre a kibaszott pokolra, hogy itt a totális bizonytalanságban vergődjön majd az is, hogy nem csinálhatja azt amit szeretne és úgy ahogy szeretné
de most egyébként találkoztam 14-15 éve újra az egyik másod unokatestvéremmel és elég jót beszélgettünk meg elég szép is.. meg akartam keresni facebookon de nem tudom a családnevét se :XDX:D
csak hogy lilla.. de majd megkérdezem anyut hogy hívják őket és akkor lehet írok neki, hogy nem lenne e kedve dumálni megint v ilyesmi
csak hát ő rokon.... :XDXD:XD de kit érdekel ez, ha gyereket úgy sem szeretnénk