d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Feelrelated Topic > Dhbol Lopva
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Sep 17 2012 03:58pm
Quote (Sup3RN0Va @ Sep 17 2012 09:50pm)
nem a remény akadályoz meg az öngyilkosságban, hanem a túlélési ösztön

az csak utána. a remény is egy lépcsőfok
és ha olyan módot választasz ahol nem kapcsolódik be a túlélési ösztönöd, pl a héliumos maszk (rendesen tudod venni a "levegőt" - mégis meghalsz) akkor a remény az utolsó, hogy "á, inkább mégse, lehet hétvégén megnyerem a lottót... ki tudja, lehet pont most.. mekkora vicc lenne épp kinyirom magam és ha várok még pár napot milliomos vagyok és nem kell többet másoktól függenem"
Member
Gold: 0.00
Sep 17 2012 03:59pm
Quote (Senee @ 17 Sep 2012 23:58)
és ha olyan módot választasz ahol nem kapcsolódik be a túlélési ösztönöd, pl a héliumos maszk (rendesen tudod venni a "levegőt" - mégis meghalsz) akkor a remény az utolsó, hogy "á, inkább mégse, lehet hétvégén megnyerem a lottót... ki tudja, lehet pont most.. mekkora vicc lenne épp kinyirom magam és ha várok még pár napot milliomos vagyok és nem kell többet másoktól függenem"

Ez csak gyávaság meg attetionwhorekodás.
Member
Sep 17 2012 04:02pm
Quote (Rawen @ Sep 17 2012 09:59pm)
Ez csak gyávaság meg attetionwhorekodás.

nem tudom ezen mi az attentionwhorekodás.. mikor full egyedül csinálja az ember és elrakja a cuccokat a szekrénybe, hogy á inkább majd holnap.
gyávaság? az igaz
ahhoz sincs erő, hogy kinyrija magát az ember..... de ha ahhoz lenne erő akkor már ahhoz is lenne erő, hogy rendberakja a dolgait

akkor lenne attentionwhorekodás, ha úgy intézném az öngyilkolást, hogy ne haljak meg és mások lássák
én egyáltalán nem akarom, hogy bárki lássa

This post was edited by Senee on Sep 17 2012 04:03pm
Member
Gold: 64,467.50
Sep 17 2012 04:04pm
Quote (Senee @ 17 Sep 2012 23:58)

halott lennél...nem bánnád

lehet hétvégén megnyerem a lottót

kapzsiság ftw?
Member
Sep 17 2012 04:08pm
Quote (Sup3RN0Va @ Sep 17 2012 10:04pm)
halott lennél...nem bánnád

kapzsiság ftw?

kapzsiságról szerintem akkor lehet beszélni, ha már amúgy is tele vagyok pénzzel de MÉG AKAROK MÉG MÉG
nekem csak azért kéne pénz, hogy úgy éljek ahogy én akarok és ne pofázzon senki bele
autót se vennék, másik lakást se, házat se és ugyanúgy tanulnék csak már egy jókora teher nélkül, hogy nekem aztán bizonyítani kell, jól kell csinálni mert ha nem akkor ez meg az. sokkal felszabadultabban állhatnék hozzá az élethez, ha nem kéne számolgatni, hogy ma csak két kifli, holnap egy tejföl
Member
Gold: 64,467.50
Sep 17 2012 04:12pm
Quote (Senee @ 18 Sep 2012 00:08)
kapzsiságról szerintem akkor lehet beszélni, ha már amúgy is tele vagyok pénzzel de MÉG AKAROK MÉG MÉG
nekem csak azért kéne pénz, hogy úgy éljek ahogy én akarok és ne pofázzon senki bele
autót se vennék, másik lakást se, házat se és ugyanúgy tanulnék csak már egy jókora teher nélkül, hogy nekem aztán bizonyítani kell, jól kell csinálni mert ha nem akkor ez meg az. sokkal felszabadultabban állhatnék hozzá az élethez, ha nem kéne számolgatni, hogy ma csak két kifli, holnap egy tejföl

ez már sokan mondták, de hidd el, ez nem biztos, hogy így is lesz :)
Member
Sep 17 2012 04:19pm
Quote (Sup3RN0Va @ Sep 17 2012 10:12pm)
ez már sokan mondták, de hidd el, ez nem biztos, hogy így is lesz :)

Ja, tudom miről beszélsz. Hogy az embernek ha van akkor mindig több és több kell neki. Ilyen emberi alaptermészet.
De nekünk mikor sok volt akkor is leszartam a hiperszuper mobilt a hiperszuper gépet a hiperszuper autót/motrot meg minden ilyet amit mindenki majmolt és épp megengedhettük volna magunknak.
Nekem nem kell sok a boldogsághoz és az sokáig elég. Viszont ha az a kevés sincs meg akkor ererpiliplepsziás rohamok kerülgetnek.

Most pl a gépem is 1gb memoria 256mhz lol
vmi gyik videokártya, d3 nem is tudtam játszani, mert még trükkel se indult el, már 2008as játékokkal se birtam játszani, pl gta4
meg celeron 3,3ghz lol egymagos

és csak tavaly óta kezdett el idegesíteni, hogy na mostmár kurvára jó lenne újítani. egész addig nem zavart. na mondjuk közrejátszott a d3 is, hogy jön
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll