Quote (beni @ Aug 29 2012 04:43pm)
mondjuk nem tudom mire fel küldhetnének haza (kifizetted a szállást, programokat, etc)
ha jól emlékszem, mikor aláírod a gólyatáboros szerződést, abban benne van, hogy a szervezők hazaküldhetnek
de egyébként ezzel csak fenyegetőzni szoktak, még nem hallottam olyat, hogy valakit ténylegesen hazaküldtek volna
de egyébként a csapattársaim is full szar arcok voltak, azért nem fekszem most a pszichiátrián, mert a 2 normális csapattársammal pont szobatársak lettünk, azt velük el tudtam bújni a többiek elől (néha már tényleg fizikailag fájtak azok a beszólások, amiket toltak), és egyszer volt olyan, hogy kaptunk 2 óra pihenőidőt (mert amúgy csapatzászlót kellett festeni, meg ilyen unalmas lófasz feladatok voltak), és mindhárman elaludtunk
1 óra késéssel próbáltunk elvegyülni a többiek között, szerencsére még a csapatvezetők sem tudták összeszedni magukat időre, aztán ment a tökölészés, és mikor azt hittük, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy késtünk, az egyik csapatvezető megkérdezte, hogy "ti eddig is itt voltatok?", az egyik csapattársunk meg elkezdett visítozni, mint az óvodában, hogy "nem, még csak most jöttek meg, és ők amúgy tegnap is késtek egy fél órát!!"
na ott igen közel álltam ahhoz, hogy hazaküldessem magam gólyatáborból