d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Drog Topic
Prev12345618Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.69
Jun 23 2012 02:48pm
Quote (farki @ 23 Jun 2012 22:38)
kratom ftw

az legális? honnan szerzed?
Member
Gold: 1,080.60
Jun 23 2012 03:12pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2012 21:48)
az legális? honnan szerzed?

legál
gomoa nevezetű boltban lehet kapni pl.
több ezer éve ismert gyógynövény!
Member
Gold: 122.92
Jun 23 2012 03:17pm
Quote (farki @ Jun 23 2012 11:12pm)
legál

Ez jó lehet
Lehet kipróbálok egy 15g-s pakkot teának
Member
Gold: 3,000.69
Jun 23 2012 03:19pm
Quote (farki @ 23 Jun 2012 23:12)
legál

Quote (cowding @ 23 Jun 2012 23:17)
Ez jó lehet

köszi

én is lehet kipróbálnám, te hogy fogyasztod, milyen adagban?

meg amúgy tényleg jobban koncentrálsz? pl. tanuláshoz jó? vagy csak beflesseled, és igazából csak folyik a nyálad?

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jun 23 2012 03:19pm
Member
Jun 23 2012 03:36pm
Quote (cowding @ 23 Jun 2012 22:17)
Ez jó lehet

protip: a teának KEGYETLEN FOS KESERŰ ÍZE VAN

Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2012 22:19)
köszi

én is lehet kipróbálnám, te hogy fogyasztod, milyen adagban?

meg amúgy tényleg jobban koncentrálsz? pl. tanuláshoz jó? vagy csak beflesseled, és igazából csak folyik a nyálad?

én rendeltem ***ről üres kapszulákat és kapszulázógépet, s megcsinálom magamnak kis kapszulában
volt egy fél év, amíg nagyon gyógynövénybuzi voltam, s csomó mindent kipróbáltam, ofc mindennek kurva szar íze van, szal jó vétel volt:D
(calea zacatechichi teánál rosszabb íz nem létezik, s ez tény)
próbáltam előtte teaként, úgy kurvaszar, joghurtba/kefirbe belekeverve elmegy, inkább ezt javasolnám

én 5g-t szoktam fogyasztani így kapszulázva
annyi a hatása, hogy tök jó kedvem lesz tőle, s kicsit beszédesebb leszek, kb olyan állapotba kerülsz tőle, mint amikor nagyon jó kedved van. de ez teljesen természetes érzés, nem úgy, mint pár szintetikus szarnál

pár ismerősöm iszonyat jól tud tanulni tőle, megírnak több oldalas beadandókat minden probléma nélkül, meg magolós tárgyakhoz mondták még, h tök jó
én nekem nincs kedvem tanulni egyáltalán a hatása alatt, hanem menni akarok mindenhova, meg dumálgatni az emberekkel
bár 1x volt olyan, hogy hullaálmosan be kellett menni első órára egyetemre, s betoltam 3g-t a reggeli oatssal és SOKKAL DE SOKKAL érdekesebb volt az előadás :D

5g fölött viszont kezd durvulni a cucc, valamiért akkor már inkább erős nyugtató, nem pörgető
nekem 15g kapszulázva volt a max, amit próbáltam, de azt nem ajánlanám senkinek
8 órán át hatott, mindenhol viszkettem, folyamatosan olyan volt, mintha 2-3 centivel lebegnék a föld felett, s nagyon hasonlított arra, mint amikor valaki iszonyatosan bekúr alkoholtól, de az volt az érdekes, hogy az elmém teljesen tiszta volt, tudtam értelmes mondatokat mondani, de tényleg minden jelenség ugyanúgy megvolt, mint a bebaszásnál, csak közben értelmes ember maradtam:D
meg zenét hallgatni is teljesen más, mint józanul, sokkal MÉLYEBB (nem tudom máshogy kifejezni)
hányinger is elég strong volt a végefelé, de szerencsére nem hánytam

na szal összegezve én 5g-s adagokat ajánlanék kapszulázva, egyáltalán nem drága mulatság
tanulásra nekem személy szerint nem jött be, arra a scitec koffein kapszula a best :D

most kedvet is kaptam hozzá, utoljára tavasz elején fogyasztottam ;_;

ja és nem szabad enni minden nap, heti 1-2 alkalom max!

edit: gondolom erről lehet beszélgetni, mert full legál a cucc, olyan, mintha a citromfűről dumálnánk
mellesleg azt tudtátok, hogy 15g+ citromfűtől be lehet úgy állni, mintha betépnél?:D az is nice

This post was edited by farki on Jun 23 2012 03:37pm
Member
Gold: 355.92
Jun 23 2012 03:39pm
Quote (farki @ Jun 23 2012 11:36pm)
protip: a teának  KEGYETLEN FOS KESERŰ ÍZE VAN

én rendeltem ***ről üres kapszulákat és kapszulázógépet, s megcsinálom magamnak kis kapszulában
volt egy fél év, amíg nagyon gyógynövénybuzi voltam, s csomó mindent kipróbáltam, ofc mindennek kurva szar íze van, szal jó vétel volt:D
(calea zacatechichi teánál rosszabb íz nem létezik, s ez tény)
próbáltam előtte teaként, úgy kurvaszar, joghurtba/kefirbe belekeverve elmegy, inkább ezt javasolnám

én 5g-t szoktam fogyasztani így kapszulázva
annyi a hatása, hogy tök jó kedvem lesz tőle, s kicsit beszédesebb leszek, kb olyan állapotba kerülsz tőle, mint amikor nagyon jó kedved van. de ez teljesen természetes érzés, nem úgy, mint pár szintetikus szarnál

pár ismerősöm iszonyat jól tud tanulni tőle, megírnak több oldalas beadandókat minden probléma nélkül, meg magolós tárgyakhoz mondták még, h tök jó
én nekem nincs kedvem tanulni egyáltalán a hatása alatt, hanem menni akarok mindenhova, meg dumálgatni az emberekkel
bár 1x volt olyan, hogy hullaálmosan be kellett menni első órára egyetemre, s betoltam 3g-t a reggeli oatssal és SOKKAL DE SOKKAL érdekesebb volt az előadás :D

5g fölött viszont kezd durvulni a cucc, valamiért akkor már inkább erős nyugtató, nem pörgető
nekem 15g kapszulázva volt a max, amit próbáltam, de azt nem ajánlanám senkinek
8 órán át hatott, mindenhol viszkettem, folyamatosan olyan volt, mintha 2-3 centivel lebegnék a föld felett, s nagyon hasonlított arra, mint amikor valaki iszonyatosan bekúr alkoholtól, de az volt az érdekes, hogy az elmém teljesen tiszta volt, tudtam értelmes mondatokat mondani, de tényleg minden jelenség ugyanúgy megvolt, mint a bebaszásnál, csak közben értelmes ember maradtam:D
meg zenét hallgatni is teljesen más, mint józanul, sokkal MÉLYEBB (nem tudom máshogy kifejezni)
hányinger is elég strong volt a végefelé, de szerencsére nem hánytam

na szal összegezve én 5g-s adagokat ajánlanék kapszulázva, egyáltalán nem drága mulatság
tanulásra nekem személy szerint nem jött be, arra a scitec koffein kapszula a best :D

most kedvet is kaptam hozzá, utoljára tavasz elején fogyasztottam ;_;

ja és nem szabad enni minden nap, heti 1-2 alkalom max!

ilyen mélységekbe elmenő zenei élményem általában az lsd-től szokott lenni, tényleg nem lehet megmagyarázni :D
Member
Gold: 59.00
Jun 23 2012 03:39pm
heroin, lsd, kokain, meth, mikor mi
Member
Gold: 3,747.73
Jun 23 2012 03:40pm
Quote (Saenchai @ Jun 23 2012 10:39pm)
ilyen mélységekbe elmenő zenei élményem általában az lsd-től szokott lenni, tényleg nem lehet megmagyarázni :D

küldöm a mátrixosokat
Member
Gold: 343.00
Jun 23 2012 03:40pm
jelentettem a topicot, mindenki 10/%ot fog kapni aki beleírkál
Member
Jun 23 2012 03:41pm
ja azt kifelejtettem, hogy megfázásra etalon ez a kis növény
reggel úgy kelsz fel, hogy folyik az orrod, fáj a torkod, beveszel 5g-t, s rá 1.5 órával SEMMI bajod nincs, s utána se lesz
egyszerűen hihetetlen:D több havernál is működő gyógymód volt, nagyon para
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345618Next
Add Reply New Topic New Poll