Quote (ecneB @ 12 Jun 2012 20:27)
Nem arról van szó, hogy kedvellek-e vagy sem. De ilyen apró-cseprő dolgok miatt vagy a buzik szoktak sírni, vagy a letörött műkörmüket gyászoló agyatlan hülye picsák.
Vannak helyzetek, amikor az ember nem tudja hogyan reagáljon bizonyos helyzetekben. Azért mert elküldtél valakit a jó büdös picsába, még nem hinném, hogy a csaj kiábrándult volna belőled. Ha meg igen, akkor szerintem elküldheted őt is melegebb éghajlatra. Vagy ha te meg kajak ezen gondolkozol, akkor ott valami nincs rendben.. Mi lesz a helyzet egy élesebb szituációban? Ne adj isten már párkapcsolatban vagytok és _komoly_ problémák lépnek fel?
Tökéletesen megértem amit mondasz, de akkor neked is meg kell értened hogy minden ember teljesen más.
Lehet hogy te egy határozott ember vagy, ám én ezzel szemben igen sokat gondolkodom a saját dolgaimon és azon hogy hol, hogyan és mit hibáztam az adott helyzetben. Ez nekem eddig mindig segitett megtalálni a megoldást.
Az, hogy nem kezelem úgy a dolgot mint egy, számodra átlag FÉRFI, az nem jelenti azt hogy meleg lennék, csak azt igazolja hogy sokféle ember létezik a világon.