Quote (TouchCow @ 12 Jun 2012 14:29)
ebből minden 2. szót értettem
de jó lenne, ha az egészet érteném
hogy tudok erre icst tenni? nem vesztem el a garanciát, ha mást teszek fel rá?
oc-zni lehet telefont? hogy? milyen következményekkel járhat? mivel jobb az ics?
milyen böngésző, zenelejátszó a legjobb androidra?
van egy cwm nevu cucc, ami recoverykent mukodik (egesz OS-t le tudod menteni, mindennel egyutt, amit kesobb vissza tudsz allitani)
elvileg ugrik a gari, de ha visszaallitod stock romot (amivel kaptad, akkor semmi.. ezert erdemes menteni egyet a gyari romrol)
szal ics-hez van kulon cwm, gingeres nem jo hozza, mert konnyed hard brick lehet a vege (multkor pont egy magyar gyerek sirt xda-n, hogy brickelte a telefonjat, persze, mert nem olvasott utana a dolgoknak)
ics jelenleg meg alpha, szal' csak power usereknek ajanlott, de par honapon belul mar stable version is lesz
gingerre is vannak jo romok, csak en hanyok gb kinezetetol
ics? alapvetoen atgyurtak az egeszet, gyorsabb, szebb, hasznalhatobb
lehet oc-ni igen, de benchmarkolason kivul nem latom sok ertelmet, mert alap orajelen elvisz minden jelenlegi jatekot
kovetkezmeny -> mocskos undorito battery drain, szal csak otthon max jatekra, de mint mar irtam alap orajelen visz mindent, en pl 1ghz-en futtatom most a telefont es nincs akadas
stock rommal akadni fog jo par dolog

wake up time is gusztustalan, touchwiz launcher imo csereld le holo-ra/adw-re/go launcher ex-re azonnal
bongeszo egyeni pref kerdese. gyari browser hanyas, keves feature
gb ala en operat hasznaltam
ics alatt ofc chrome (csak ics alatt van) es ics browser+ -t