igazabol tok mind1 mibol csinalod golemet ha 1-et teszel masteryre, mert ugyis lehal
természetesen az itemekhez fűzhettem volna további magyarázatot is de hajnal 1kor már nem volt hozzá türelmem. Azért van feltüntetve több lehetőség hogy kedv szerint lehessen variálni. nekem is nehéz volt eldönteni hogy hány fcr, maxblock, több avagy kevesebb dmg legyen e. Mert nem mind1 hogy Darkforce fcr ring shako val éred el a 75 fcr bpt amivel necces maxblockot csinálni, vagy homun,circ,2*fcr ring maxblock...
semmi értelme az infynek, pride iron golem és insight merc vagy fordítva
/e: nem szoktam telesummonolni magam, max 8-9 csonti és pár revive, bonewallt sem spammolom csak saját magam védelmére
nincs rá szükség, anélkül is hatásos
A csontik tankolnak, és olyan szörnyek ellen vannak akiket a poison nem/vagy lassan öl, ilyenkor jön szóba a decrepify átok castolása, semmien más esetben nem.
A hangsúly a poison nován és a CE-n vanNekem még nem halt le mióta Prideból van, vigyázok rá.
Persze ha úgy állsz hozzá hogy áá úgyis lefog halni mert nembirja, akkor tényleg lehal

ez nem hozzaallas kerdese, gondolom meg nem toltal 8 player cs runt ezzel a karival, lefujja egy venom lord es instant rip