Quote (Vismajor @ 4 Sep 2011 11:09)
De attól még nem ülhet a szobában, egymag,a és meredhet a semmibe.
Nem azt mondom, hogy elhagyja a npje 5.5 év után, és másik nap már csajozzon, ok, essen magába hetekre, hónapra, de utána igen is szedje össze magát és menjen továb,b ha egyszer ő a férfi.
Mondjuk vouch@oli, minden ember más, és msára van szüksége. Én tudom magamról, hogy egy nagy csalódás/szomorúság csak felspannol, hogy márpedig én csak azért is boldog leszek, és nem vagyok képes a huzamosabb önsajnálatra.
nem hiszem hogy az a resze a dolgoknak onsajnaltatas mikor lelkileg megtorve nezel ki mint egy buta fasz a fejedbol es nem tudod magad hova tenni. ha a masik jelentett valamit es jelent akkor ez tok normalis. az mas dolog ha lepten nyomon mindenkivel kozli az ember es elvarja a reszvetet, de egy szakitas utan szerintem normalis ez a nem-tudom-magam-hova-tenni resz mikor nezed az orat es telnek a percek nem tortenik semmi es egy orokkevalosag minden kibebaszott nap.
az hogy ez kinek meddig tart meg valtozo nyilvan attol fugg mennyire volt mely a dolog.
az meg hogy csak amiatt keressen egy csajt hogy ezen tullegyen szerintem eleg ergya dolog
e: szoismetlesekert sorry de lesazrom
This post was edited by vtibor on Sep 4 2011 03:13am