Quote (Inakwo @ 14 Jul 2011 16:59)
jolvan baszod én meg az összes nyomorult emost agyon basznám egy szivlapáttal(de nem teszem mert van eszem), de ha felöltözne "normálisan" akkor ez meg sem fordul a fejében senkinek.
kb ugyan az csak itt agyon verném,ott meg megbasszák érte, mindenki azt vesz föl amit akar, szerintem annak van a baj a fejébe akinek megfordul hogy én most megerőszakolom mert miniszoknya van rajta.
most nem tudsz olvasni vagy what the fuck? igen azzal van a baj, aki erőszakoló. DE az már nem véletlen, h kit basz meg! itt jön be az, h azt, aki úgy néz ki... omg komolyan nem érted meg, amit írok?? ez lényegében viktimológia -> az lesz áldozat, aki úgymond tesz érte (olvasd át még1x mielőtt belekötsz). ha nem öltözök úgy, nem agrózok be egy állatot, aki belém rakja a mocskos farkát. ilyen egyszerű.
fel lehet venni mást, át lehet öltözni bulihelyen, lehet máshogy öltözködni, ha neked fontos az, h ne erőszakoljanak meg, de ha éjszaka úgy mászkálsz, mert te azt mondod, h "basszák meg, majd ő ne erőszakoljon meg", azzal nem mész semmire, mert beteg a feje és csak a csöcsöt látja meg a pinát
Quote (Inakwo @ 14 Jul 2011 17:02)
amugy mindegy hogy ribi vagy nem, szerintem ilyen erőszakolást csak egy beteg ember csinál.
omg te kurvára nem érted, mit írunk
This post was edited by zsansaccount on Jul 14 2011 09:03am