Quote (zsansaccount @ 14 Jun 2011 17:04)
nagyon jól hangzik, de ha bukod, akkor fizetni kell 4k+ hufot :c ha olcsóbb lenne kipróbálnám, mert tényelg kíváncsi vagyok az ízére és mert imádom az erős ételeket. de amúgy fényképezd le, mert itt nekem az a lényeg, h mekkora adag. mert tudnak adni annyi rántott húst is, h ne tudjam megenni 20 perc alatt, de ők jól járjanak ennyi pénzzel..
ja és ezt fogom kérni köv szülinapomra :DDDDDD imádom a csípőset tényleg és nincs semmi szervi elváltozásom, pedig sokat eszek
szerintem meg lehet dumálni, hogy kérsz egy kisebb adagot, de a pénzvisszafizetési akció nélkül.
Bár lehet a paprika kerül benne ennyibe, akkor nem biztos, hogy lehet ilyet.
Quote (Vismajor @ 14 Jun 2011 17:40)
Én meg a csókát basztam volna pofán, annak aki nem bírja a csípőset egy ilyen laza fél-1óra szenvedés.
Én is kurvára bírom az erőset, de egyszerűen nem találok olyat ami üti az elvárásaim, félévente 1x kifogok egy erőspaprikát amire azt mondom, hogy nah, de a töbib langyosfos. Vmi tipp esetleg, megfizethető áron?
Én is nagy csípős-zabáló vagyok. Eléggé változó a dolog, mert múltkor belefutottam egy olyan pepperoniba, ami igencsak lezsibbasztott, pedig máskor lazán tolom befele egymás után.
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 14 2011 09:44am