d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rc Autók > Ofisöl Topik
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jun 12 2011 06:44am
Quote (sylke @ Jun 11 2011 10:36pm)
sajnos az még mindig távirányitos auto
3 percnél tovább nem tudom hogy lehet azt élvezni egy bizonyos kor felett

Mert olyan, mintha lenen egy rendes autód, csak kisebb, felszabadultabban lehet vele ökörködni, és olcsóbb fenntartani. Úgyanúgy kell szerelgetni, alaktrészt venni bele, átfesteni, felniket rakni rá, téli gumit, etc. Az idősebb korosztály nem azért játszik ilyennel, mert krvajó érzés látni ahogy körözik(mondjuk sztem ez a feeling megunhatatlan), hanem, hogy karban kell tartani, piszmogni kell vele. Egyszerű hobbi, mint aki hajókázik havonta 2x, vagy székeket rak össze. Nem tudom, mi a baj azzal, aki szabadon választja meg a hobbiját, és aki szereti az autókat és van pénze, annak ez tökéletes.
Én is szívesen csinálnám, de nincs elég fölös pénzem, hogy ilyen hobbikra költsem.
Member
Gold: 112.00
Jun 12 2011 08:23am
Quote (ScorpionLord @ Jun 12 2011 11:02am)
Technikai oldalról tengelyhatalmi és szövetséges részről repülők (azon belül is vadászok), tankok és a titkos, ill. kísérleti fegyverek amik nagyon érdekelnek.
Minden egyéb más témában pedig a 3. Birodalom, azon belül is többnyire a Sturmabteilung (kevésbé) és a Schutzstaffel (főleg).
De tömören: az utóbbi 3 évemet azzal töltöttem, hogy a lehető legtöbb információt összeszedjem a 2. vh-ról :)
Szóval igen, benne vok.

ohh, masodikvh.hu? ismered? ha nem, feltétlen látogass el oda, talán Mo. legjobb 2.vh-s oldala
Member
Gold: 50.10
Jun 12 2011 10:03am
Quote (Xrd @ 12 Jun 2011 16:23)
ohh, masodikvh.hu? ismered? ha nem, feltétlen látogass el oda, talán Mo. legjobb 2.vh-s oldala

A neten az egyedüli oldal amit rendszeresen látogattam az a panzerkeil.dre.hu, de sajnos mostmár nem működik :(
Leginkább könyvek formájában gyüjtögetek. (lásd: Kurt Rieder teljes sorozata, Joachim Peiper könyvei)
De köszönöm szépen a tippet, meglesem azt az oldalt :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll