d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Új Teló > Van Vkinek Tapasztalata, Véleménye?
Prev1234567Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Feb 26 2011 05:45am
Edesanyamnak van ilyen teloja. Nagyon meg van elegedve vele, es imadja. Ennel tobbet nem tudok mondani, sry.
Member
Gold: 1.00
Feb 26 2011 05:51am
Quote (Baleee @ 26 Feb 2011 12:38)
Nokiákon Windows lesz = könnyebben fejleszthető imo. Andorid elmehet a faszomba, Nokia volt eddig is a kedvenc, de így még jobban az lesz.

Én kivárom a végét, mert a wp7 még béta állapotban van.

inb4 windows mobil fos.

Quote (Moonflow @ 26 Feb 2011 12:45)
Edesanyamnak van ilyen teloja. Nagyon meg van elegedve vele, es imadja. Ennel tobbet nem tudok mondani, sry.

az anyukák igazi poweruserek, akiknek van összehasonlítási alapjuk és igazi elvárásaik. Sztem nem mérvadó a korosztály véleménye. Kis sem használják igazán. Vagy ő netezik, meg vidót néz, youtubezik stb? mert akkor nem szóltam.
Member
Gold: 3,747.73
Feb 26 2011 05:53am
kár, h nem jutott eszembe topikot nyitni hamarabb, nagyon bejön ez a htc desire hd, de már lelett andva a rendelés a galaxyra, meg az jobban is tetszik neki mert az nőiesebb mint a htc
azért köszi a véleményeket
Member
Gold: 0.08
Feb 26 2011 05:53am
ha neked megér ~30k-t az, hogy le tudja játszani a flasht akkor vedd meg, ha nem akkor galaxy3, fele annyiért, az is pontosan elég
Member
Gold: 138.00
Feb 26 2011 05:55am
haveromnak ilyen van. a lényeg hg normális op rendszert tegyél rá. eleinte nem volt vele semmi baja, olyan gyors volt mint az állat, aztán házilag frissítette, azóta fagy, meg baszakszik.
elvitte szervízbe, ott rárakták a legújabb független szoftvert (mert ő véletlenül a t-mobilosat rakta a független telójára, ez bezavarta kicsit) és azóta megint kifogástalan.
erről msnezik, facebookozik szarás közben szolgálatban. stabil, megbízható, gyors.
gyönyörű kijelző, fasza kamera, és minőségi programok/játékok.
én ajánlani tudom csak. szerintem odaveri ájfont (mondom ezt úgy hogy odavagyok azért a telóért!)
Member
Gold: 279.00
Feb 26 2011 05:57am
Quote (Aston @ 26 Feb 2011 13:35)
Az a helyzet ezekkel az érintős telefonokkal, hogy lassan már pofátlanul 1:1-ben klónozni próbálják az iPhonet és annak szintjén, de ehhez mindig kevesek még mindig.
Nézzed meg, ahogy a srác lapoz a videó elején, ismétli a mozgást, de a 3. érintés körül semmit nem csinál és mégis lenyomott alatta 1 widgetet. Nem értek az érintőkijelzős technológiához, de az a helyzet, hogy kurvajok mobiltelefont tapogattam már végig, mert imádom ezeket a kis szarokat és soha em volt még a kezemben egy olyan gördülékeny, intuitív kezelőfelületű telefon, mint az iPhoneok valamelyike.
Eddig 2 telefonnal találkoztam, ami meg tudta közelíteni ezt a felületet. Az egyik egy HTC Diamond volt azt hiszem, az elég jó teló volt ill. a másik egy -szerintem- középkategória szerü telefon volt. Pontos típus nem tudok, de Nokia és zenetelefon a bal oldalán media gombokkal és ha jól emlékszem akkor kihúzhato stylussal.
Édesanyámnak egy LG Optimus vagy milyen telefonja van, Android rendszerrel, iszonyatosan édes. Van neki 1 fenti bar, kb. 2-3 mm a képernyőből. Azon jeli, ha wifi folyamat vagy gps folyamat van, ott van az idő, térerő. Azt a bart, egy fogd és vidd mozdulattal le lehet húzni és ott lehet ki-be kapcsolni a hangot, gpst, wifit, bluetoothot ill. ott követhetőek a letöltések.
Ezt a menüsort még soha nem sikerült elsőre lehúznom és olyan is van, h lehúzom és visszamegy. Ha a saját telefonom lenne, akkor már 100x a földhöz basztam volna.
Ugyan ez a hiba nekem kurva sok androidos telón előjött és még sok más érintősnél. A gépelésről ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz. Nem akarok Apple Fanboy lenni, de iPhoneon kívül én nem tudnék senkinek nyugodt szívvel érintős telefont ajánlani. Talán még a HTC telókat esetleg.
Persze most csak a kezelőfelületre tértem ki.
Belefolyhatnék abba, h melyikre van több alkalmazás, jobb támogatás, de mindannyian tudjuk, h az iPhone az, amire minden programozó fejleszt, mert erre van értelme.

te jó ég, bro. ezt komolyan irtad vagy successful trolling?
Member
Gold: 3,747.73
Feb 26 2011 05:58am
Quote (Liliomtipro @ Feb 26 2011 12:53pm)
ha neked megér ~30k-t az, hogy le tudja játszani a flasht akkor vedd meg, ha nem akkor galaxy3, fele annyiért, az is pontosan elég

megér, amúgyis, nem a mi pénzünk...
Quote (diablo2g @ Feb 26 2011 12:55pm)
haveromnak ilyen van. a lényeg hg normális op rendszert tegyél rá. eleinte nem volt vele semmi baja, olyan gyors volt mint az állat, aztán házilag frissítette, azóta fagy, meg baszakszik.
elvitte szervízbe, ott rárakták a legújabb független szoftvert (mert ő véletlenül a t-mobilosat rakta a független telójára, ez bezavarta kicsit) és azóta megint kifogástalan.
erről msnezik, facebookozik szarás közben szolgálatban. stabil, megbízható, gyors.
gyönyörű kijelző, fasza kamera, és minőségi programok/játékok.
én ajánlani tudom csak. szerintem odaveri ájfont (mondom ezt úgy hogy odavagyok azért a telóért!)

csak a vakut hiányoltuk belőle összvissz
Member
Gold: 26.00
Feb 26 2011 06:12am
Quote (Vismajor @ 26 Feb 2011 12:05)
Samsung i9000 GalaxyS
http://www.youtube.com/watch?v=9T-A-_MPn9E
még nincs meg, de ezlesz a korrektenszvör, csak infórmálódom

naviber
Member
Gold: 22.99
Feb 26 2011 06:18am
van pénz
Member
Gold: 6,440.13
Feb 26 2011 06:22am
Quote (ecneB @ Feb 26 2011 12:57pm)
te jó ég, bro. ezt komolyan irtad vagy successful trolling?

nekem komolynak tűnik

Egyébként minden ismerősöm akinek iphone-ja van, az el van ájulva tőle. HTC-t szokták még dicsérni. Nem értek a telefonokhoz, de azért említem meg, hogy esetleg ilyen okostelefont nem tud szerezni bnőd akárkije?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234567Next
Closed New Topic New Poll