Quote (Aston @ 26 Feb 2011 13:35)
Az a helyzet ezekkel az érintős telefonokkal, hogy lassan már pofátlanul 1:1-ben klónozni próbálják az iPhonet és annak szintjén, de ehhez mindig kevesek még mindig.
Nézzed meg, ahogy a srác lapoz a videó elején, ismétli a mozgást, de a 3. érintés körül semmit nem csinál és mégis lenyomott alatta 1 widgetet. Nem értek az érintőkijelzős technológiához, de az a helyzet, hogy kurvajok mobiltelefont tapogattam már végig, mert imádom ezeket a kis szarokat és soha em volt még a kezemben egy olyan gördülékeny, intuitív kezelőfelületű telefon, mint az iPhoneok valamelyike.
Eddig 2 telefonnal találkoztam, ami meg tudta közelíteni ezt a felületet. Az egyik egy HTC Diamond volt azt hiszem, az elég jó teló volt ill. a másik egy -szerintem- középkategória szerü telefon volt. Pontos típus nem tudok, de Nokia és zenetelefon a bal oldalán media gombokkal és ha jól emlékszem akkor kihúzhato stylussal.
Édesanyámnak egy LG Optimus vagy milyen telefonja van, Android rendszerrel, iszonyatosan édes. Van neki 1 fenti bar, kb. 2-3 mm a képernyőből. Azon jeli, ha wifi folyamat vagy gps folyamat van, ott van az idő, térerő. Azt a bart, egy fogd és vidd mozdulattal le lehet húzni és ott lehet ki-be kapcsolni a hangot, gpst, wifit, bluetoothot ill. ott követhetőek a letöltések.
Ezt a menüsort még soha nem sikerült elsőre lehúznom és olyan is van, h lehúzom és visszamegy. Ha a saját telefonom lenne, akkor már 100x a földhöz basztam volna.
Ugyan ez a hiba nekem kurva sok androidos telón előjött és még sok más érintősnél. A gépelésről ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz. Nem akarok Apple Fanboy lenni, de iPhoneon kívül én nem tudnék senkinek nyugodt szívvel érintős telefont ajánlani. Talán még a HTC telókat esetleg.
Persze most csak a kezelőfelületre tértem ki.
Belefolyhatnék abba, h melyikre van több alkalmazás, jobb támogatás, de mindannyian tudjuk, h az iPhone az, amire minden programozó fejleszt, mert erre van értelme.
te jó ég, bro. ezt komolyan irtad vagy successful trolling?