Quote (Locy @ Nov 7 2010 04:08am)
akkor ezt most leirom:
2 fele kati van:
1: amit alapbol novenyekhez gyartanak, ez 1 ora alatt kiurul a szervezetbol, ha kiurult akkor az elvonasi tunetek jelentkeznek: depresszio, almatlansag
2: amit mar emberi fogyasztasra gyartanak, 8 ora alatt urul ki a szervezetbol, ha kiurult akkor az elvonasi tunetek: depresszio, koncentracios kepesseg zavara es nem kivanod a katit
sztem te a sokadik alkalomra kaptad a novenyi fogyasztasra gyartottat
Lol? Nincsen semmiféle növényhez gyártott mefedron. Azért árulták növénytápsóként, hogy ne legyen feltűnő, de az csak egy kamu szöveg. Nemis értem honnan jött neked ez az ötlet, hogy amfetamin származékot növényeknek gyártanának, és hogy hihetted el, hogy valóban növénytápsónak árulták, meg fertőtlenítő szernek, meg még 100 más módon, pont azért, hogy azt mondhassák, hogy ez nem emberi fogyasztásra készült.
Egyébként meg tavaly decemberben próbáltam először, és akkor még a te elméleted szerint elvileg csak a "növényeknek gyártott" lett volna Magyarországon, mivel kb akkor jött be ide, okt-nov környékén, szóval nyilván érzékelhető lett volna a különbség, de nem volt.
És nem azért szar 15.-re, mert szar a hatása, hanem mert már semmi újat nem nyújt az eufória, és inkább felbasz, hogy szétrágom a szám, meg faszságokat beszéljek, meg hogy utána foslegyen a kedvem, minthogy megérje. Akkoris ugyanúgy érzed a pörgetést, csak már annyira nem adja, mint amikor még újdonság volt. Persze ha valaki képes arra, hogy ráfüggjön egy drogra, akkor annak tökmindegyek a mellékhatások, meg hogy egyre több kell belőle, mert gyorsan nő a tolerancia, az ígyis úgyis tolja.
De befejeztem a vitát, mert látom nagyon nem vagy képben.
This post was edited by LantosErebos on Nov 6 2010 09:32pm