Quote (Zewa @ Oct 15 2010 09:00pm)
kurvára unalmas ez ta szar fórumot lesni egész nap
itt mindenki utál, amin nemtok már változtatni
az osztálytársam aki az egyik legjobb barátom volt, inkább beilleszkedik ide, mint hogy azt mondja hogy nem mérgezném meg zewa-t mert a barátom, azt mondja nem mert nn börtön meg ne itéljetek el mert a haverom egy retard
gratulálok neked is
ügyesen felküzdöm magam 100 fgröl 3kra, utána meg egy ilyen retardált emós gyökér geci lemákol, és még ő sir hogy mekkora király volt én meg egy béna szar
azt sem tudom mi a fasznak nekem ez a szaros fg
kilépek egy jo idöre innen, maj ha lesz kedvem egyszer visszajövök
by
Én nem ismerlek téged Zewa, valószínűleg Te sem engem... Viszont ha itt bárki akarsz lenni, akkor úgy kell viselkedned, mint mikor vezetsz (ha van jogsid, tudod miről van szó…) - Fel kell vedd a forgalom ritmusát.
Láttam már pár furcsa helyesírást ezen a fórumon (pl.: Algo és társai) - kedvenckéim kedvéért, annói Norless-t is ideértve - de valljuk be, a tiéd is eléggé szar, ami ezen a fórumon egy erős előítéletet adhat.
Én úgy látom, hogy az alapvető véleményüket nem lehetetlen megváltoztatni, némi hozzáállással… Viszont Én csak azt kérdezném tőled: „ Mégis kit érdekel, hogy Ők szeretnek-e?” – Szerencsére az emberi értéket nem az dönti el, hogy a d2jsp nevezetű, - rlben alig ismert – fórumon szeretnek-e vagy sem.
Elmehetsz a fórumról vagy írhatsz ehhez hasonló vagy közelhasonló Önsajnáltatós, buzis és eléggé noob posztot is, de azt hiszem, ezzel csak még jobban rontod a már így is elég hadilábon álló helyzeted.
Csinálj, amit jónak látsz, de azt sose feledd, hogy ezzel a kislányos rinyálással csak csorbítod a még meglévő riszpekted is. Ha nem tetszik a hun-sub (ahogy anno nekem sem) egyszerűen minden rinya nélkül tovább kell állni. Tudod… Szokták mondani, hogy aki öngyilkos akar lenni, előtte nem hívja fel az összes ismerősét, elárulva közelgő tettét, hanem megteszi…

Sajnáltatni csak az sajnáltatja magát, aki valójában cselekvés képtelen.
[ON] Légy jó, Bye.[/ON]
Quote (ScorpionLord @ Oct 15 2010 09:16pm)
szegénykém... desajnállak...
ohw8... mégse
Pietro, már Te sem vagy a régi. =P =)