Quote (Vharimatras @ 17 Mar 2010 21:24)
engem pl az zavar benned mostanában, hogy nyitsz egy topicot, ami fail lesz és elkezded támadni az embereket. aztán a flameparty közepén kijelented, hogy GYERÜNK EZAZ KELL A POST meg stb
igen mert tényleg postra megyek most csak.
Egyáltalán nem érdekel JSP. Azaz annyiban igen hogy meglegyen a 25K post.
Quote (ikszipszilon @ 17 Mar 2010 21:25)
ehhez nincs kedvem, én csak szeretem kiváltani belőled meg mindenkiből az ideget, és minél nehezebben megy annál jobban megéri. Jozefnek is jó felkúrni az agyát , csak ő olyan buta ,hogy egyes dolgokat 10-15x kell ismételgetnem mire elér hozzá.
Az a baj, hogy ezzel engem nem baszol fel. Egycsöppet se. Régen még talán, de mára már csak azért jövök fel hogy meglegyen a 25K post és utánna megyek innen a fenébe.
Elég nehéz engem kihozni a béketűrésemből, és nem is tudok sokáig haragudni senkire és mivel alig járok fel jsp-re momentán le is szarom az egészet.
Quote (ikszipszilon @ 17 Mar 2010 21:25)
ehhez nincs kedvem, én csak szeretem kiváltani belőled meg mindenkiből az ideget, és minél nehezebben megy annál jobban megéri. Jozefnek is jó felkúrni az agyát , csak ő olyan buta ,hogy egyes dolgokat 10-15x kell ismételgetnem mire elér hozzá, de amugy az idegesít ,hogy nem veszed észre magad, meg amit most matrac írt, te itt nem irányítasz semmit ha 4en neked ugrunk, ezt fel kell fogni.
nem akarok se írányítani se számítani a subon senkinek. Megvan a magam kis társasága jsp-ről akikkel jól elvagyok A többiekre úgymond szarok.
Hidd el észre veszem magam, és nem vagyok aberrált mint aminek sokszor mutatkozom, csak tudom hogy olyankor ki tudom belölletek váltani ezt, hogy leugattok, beszóltok stb és hopp lá jön a post.
This post was edited by Psyclon on Mar 17 2010 01:30pm